Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehetne kicsit feldobni...

Hogyan lehetne kicsit feldobni a suli évet?

Figyelt kérdés

Most megyek 11.-be. Osztályommal nem jövök ki, szekálnak, kiközösítenek. Osztályprogramokon pl. kirándulás évek óta nem vehetek részt az anyagiak miatt. Mindig éppen annyi pénzünk van ami a kiadásokat éppen csak fedezi. Nem vagyok rossz tanuló egyébként,a tanulással nincs probléma, szeretek is tanulni bizonyos szinten, csak ugye az zavar hogy nekem kimarad a szünetben csacsogás, csoport munka (nem szívesen dolgozik velem bárki, ők már egy összeszokott csoport, én nem tudtam beilleszkedni pedig nagyon szerettem volna, ha a tanárok odatesznek sem örülnek neki, és ennek hangosan nem tetszést adnak sajnos), közös kirándulások, programok. Tudom hogy azért járok iskolába hogy tanuljak, nem ilyen hülyeségek miatt, de nekem így nagyon hamar úgy néz ki az év hogy csak péntekig kell kibírni, aztán meg hogy holnapig... :(( A motivációm is elveszi. Valaki tud valamit amivel kicsit fellehetne dobni az évet? Valószínűleg majd csatlakozom egy szakkörhöz év

elején, de ezen kívül nem tudom hogy lesz. Az előző szakkört ahová jártam felszámolták sajnos tag hiány miatt, pedig oda nagyon szerettem járni. 17l

UI: Azért piszkálnak mert autizmusom van és egy picit furcsa vagyok az átlaghoz képest.

2024. aug. 15. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
sehogy, ki kell bírni. én 4 év alatt csak akkor szólaltam meg mikor muszáj volt
2024. aug. 15. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Mit szeretnél pontosan elérni
2024. aug. 15. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 lehetséges hogy igazad van :((

#2-es, hogy kevésbé legyen ramaty, legyen benne valami élvezhető is, legyen mit várni, és ne csak átvészelni kelljen az évet mert az nagyon lelombozó, elveszi a motivációm.

2024. aug. 15. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hányadikos vagy, vagy mit tanulsz?
2024. aug. 15. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
11.-es, nyelvi szakon vagyok. Emelt angol és német bővebben.
2024. aug. 15. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Egy iskolába jó esetben jár 300-500 ember. Ha valamiért nem jössz ki azzal a 20-30 osztálytárssal, akkor szünetekben még másokkal el tudsz lenni. Meg kell próbálni más társaságot keresni, hátha vannak nyitottabbak is. Ha ugyanazon a szakon van pl. 4 évfolyam, akkor még hasonló érdeklődési körű embereket is találsz pl. egy alattad lévő osztályból. 1-2 év körkülönbség nem is eltérő generáció.
2024. aug. 15. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, szívesen beszélgetnék veled. 18f
2024. aug. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!