Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munka illik egy szorong...

Milyen munka illik egy szorongó, nem jó kézügyességgel rendelkező személynek?

Figyelt kérdés
aug. 6. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Az exem rendszergazda volt, de az nagyon extrém eset, olyan szinten volt szorongó és antiszociális, hogy az már félelmetes.
aug. 6. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy home office, de nem tudom, mi a végzettséged. Könyvelő vagy takarító, nem mindegy.
aug. 6. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Vallástv végeztem.
aug. 6. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Vallást
aug. 6. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1

Akkor veled hogy jött össze?

aug. 6. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5 Netes játékon keresztül ismerkedtünk meg, az első randiig is három hónap volt eljutni. (Én egy nagyon hosszú kapcsolaton voltam túl, így jól jött, hogy nem kapkodunk.) De sajnos annyira antiszoc volt, hogy semmilyen programot nem tudtunk csinálni, így nem tartott sokáig a dolog.

Nála egyébként olyan méreteket öltött a befordultság és hogy egyáltalán nem nyitott a külvilág felé, hogy évekkel később tragédiával végződött. Sajnálom, nem volt rossz ember, de valamiért rettentően gyűlölte az egész világot és az életét.

aug. 6. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Vallást végeztél? Mit? Hitoktató vagy pap? Kántor?

Kommunikálni nem tudsz. Azzal van a baj. Így elbuksz minden állásinterjút.

aug. 6. 13:04
 8/8 anonim válasza:
100%
Esetleg multiknàl árufeltöltés.
aug. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!