Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki dolgozik H-P reggel 6-18-ig?

Ki dolgozik H-P reggel 6-18-ig?

Figyelt kérdés

Jövö héten megyek betanulni egy céghez. Admininsztratív feladatokat kell ellátni egy teherportán.

Nem dolgoztam még így, hogy tudjátok beosztani az időtöket? Kicsit félek, de pénzben jobb lenne. Hétvégé, éjjelek, ünnepnapok szabadok.

aug. 5. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez 12 óra naponta. Úgy szokott lenni az ilyen helyeken, hogy 1 hét munka, 1 hét szabad.
aug. 5. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én két napot dolgoztam, kettőt nem. Hétvégén is.

Sokkal jobb volt, mint az átlag irodai beosztás, mert van full pihenőnap hétköznap is.

Nem minden nap dolgozol te sem gondolom, egyik héten 3, másik héten 4 nap, kb. Nem?

aug. 5. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Senki.
aug. 5. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez törvénytelen.
aug. 5. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
12 ora munka maximum 3 egymast koveto napon lehet
aug. 5. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
ez torvenytelen
aug. 5. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Vagyonvédelmk cégről van szó. (Ott a törvényes is törvényes...:/) Teherportáról ban szó. Jövő héten megyek elbeszélgetésre. Igazából azt szeretném , ha dülőre tudnék úgy jutni a főnökkel, hogy minden 2. Héten adjon 1 pihenőnapot vagy péntekre vagy hétfőre.2 hét viszont zsinórban 12 óra lenne, nappalban.

Köszi a válaszokat. Én sem írtam ki minden konkrétumot a kérdésnél. Gondoltam én is, hogy sokan ilyet nem vállalnak....

aug. 8. 00:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Azert csinaljak mert vannak olyan idioták akik elvállalját

Kozbe meg a fonokok rohognek a hatuk mogott

Fel kell jelenteni oket a g*cibe

aug. 8. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!