Ki dolgozik H-P reggel 6-18-ig?
Jövö héten megyek betanulni egy céghez. Admininsztratív feladatokat kell ellátni egy teherportán.
Nem dolgoztam még így, hogy tudjátok beosztani az időtöket? Kicsit félek, de pénzben jobb lenne. Hétvégé, éjjelek, ünnepnapok szabadok.
Én két napot dolgoztam, kettőt nem. Hétvégén is.
Sokkal jobb volt, mint az átlag irodai beosztás, mert van full pihenőnap hétköznap is.
Nem minden nap dolgozol te sem gondolom, egyik héten 3, másik héten 4 nap, kb. Nem?
Vagyonvédelmk cégről van szó. (Ott a törvényes is törvényes...:/) Teherportáról ban szó. Jövő héten megyek elbeszélgetésre. Igazából azt szeretném , ha dülőre tudnék úgy jutni a főnökkel, hogy minden 2. Héten adjon 1 pihenőnapot vagy péntekre vagy hétfőre.2 hét viszont zsinórban 12 óra lenne, nappalban.
Köszi a válaszokat. Én sem írtam ki minden konkrétumot a kérdésnél. Gondoltam én is, hogy sokan ilyet nem vállalnak....
Azert csinaljak mert vannak olyan idioták akik elvállalját
Kozbe meg a fonokok rohognek a hatuk mogott
Fel kell jelenteni oket a g*cibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!