Volt már, hogy légkondit a kollégáid olyan hőfokra állították, hogy bajod lett tőle?
Hosszútávú/Maradandó bajt okozott-e valakinél?
Meddig tűrted a jégvermet, mit csináltál?
pl felmondás; megbeszélés a kollégákkal,főnökkel; távirányító elrejtése, stb?
Hatott-e hosszú távra is a megbeszélés, rászólás?
Rendszerszintű volt, hogy valaki hideget csinált, vagy alkalmankénti?
Tudható, hogy mindig ugyanaz az illető csinálta, vagy valaki más is ?
Nálam csak sima ablaknyitás volt a probléma. (Engem zavart ez a helyzet, és még nekem kellett mennem másik irodai szobába, annyira utált a kolléganő.)
Másik ok miatt is, de felmondás lett a vége a részemről.
Irodában dolgozunk, úgy egyszerre 30-an. Nyáron megy a veszekedés a légkondi miatt, télen a szellőztetés miatt.
Nyáron sokszor taknyos vagyok, pedig pulóverben dolgozom odabent.
Télen pedig meg lehet fulladni a bűzben, reggel mindenki alszik el a levegőtlen irodában. Javasoltam a vezetőknél, hogy óránként legyen 5 perc kötelező szellőztetés, ők támogatták is, a többi kollega nem (az sem, aki amúgy ki szokta nyitni időnként az ablakot, nehogy konfrontálódnia kelljen).
Ha volt olyan kolléga, akinek már hívták fel figyelmét a kollégák, hogy hideg van, utána tiszteletben tartotta, hogy a többiek, vagy legalább 1 valaki nem akar "megfagyni"? Pl ha neked szóltak, vagy másik kollégának.
Az is érdekes lehet.
Ja és pl egy recepciósnál a szájkiszáradásról elfelejtkeztem. Pl sokat beszél, így állandóan jön a torkára a hideg, így állandóan kiszárad a torka, így állandóan, szinte folyamatosan vedelnie kell a vizet, akár kávét, hogy ne száradjon ki a torka, és ne kapjon köhögőrohamot.
mi csak 10 en vagyunk, nyáron ülnének a többiek a 35 fokban, nyitott ablak mellett. Télen minden reggel arra megyünk be, hogy sz összes ablak nyitva és "szellőztetnek" a -10 fokban is
már csak fél év és megszabadulok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!