Mentetek el felmondási idő alatt táppénzre? Én mondtam fel 2hete. 30 nap a felmondási idő.
Figyelt kérdés
aug. 1. 16:15
1/6 anonim válasza:
Én igen. Kb. 2 héttel a felmondásom után elkezdtek csesztetni (maradjak inkább, úgysem találok jobb helyet), akkor szóltam a főnöknek, hogy ez így nem lesz jó, fejezzék be. Másnap is nekiálltak, úgyhogy a maradék időt táppénzen töltöttem.
2/6 anonim válasza:
Igen.
3 évet lehúztam egy 2 éves gyerek mellett egy drogériában táppénz nélkül, bébiszittert fizetve egyedülálló anyukaként.
Amikor felmondtam pont beteg lett.
Hát nagy ívben letojtam, nem voltam hajlandó bébiszittert fizetni 5 napig.
Erre a főnökasszony nagysága megkérdezte hogy ugye tudom hogy annyival hosszabbodik a felmondási idő...🤣🤣🤣
Azt hittem majomnak tud nézni...persze jó lettem volna ameddig nem talál valaki mást.
4/6 A kérdező kommentje:
3as: az a kérdés hogy mennyire "foglalkoznak" felmondási idő alatt a táppénzzel?
aug. 6. 09:17
6/6 anonim válasza:
Mi az, hogy "mennyire foglalkoznak" vele? Milyen szempontból?
- Rád küldik a táppénzellenőröket?
- Nem fizetik ki a rá eső ellátást?
- Szitkozódva mérgelődnek, hogy képes voltál lebetegedni felmondási idő alatt?
Tehát még mindig az a kérdés, hogy mi a valódi kérdésed? Mire irányul? Így érthetőbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!