Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Én úgy vagyok hogy kisebb fizetésű munkát végzek de nincs idegesség és stressz, mint több fizetésért idegesen menjek haza és vissza munkába... Jelenleg Németországban 1600 a nettóm ,laza 2 műszak 8 órába... Lehetne mennem a BMW-be 2500 nettoért, de jönnek vissza hozzánk a kollégák hogy nem éri meg.. nagyon nagyon idegesek a munkavállalók ott. Nagy a feszültség, és a stresszt.
Mit gondoltok ?
júl. 29. 11:47
1/4 anonim válasza:
Megértelek. Nekem is fontos maga a munka, hogy normális munkahelyem legyen és ne csak a munkáról szóljon az élet. Ez fontosabb, mint a pénz. Persze van egy alap, ami mindenképpen kell a normális élethez, de azon felül már nem éri meg.
2/4 anonim válasza:
Nekem csak akkor érné meg ha konkrétan nagyon szükségem volna valamire. Magáért a pénzért nem kockáztatnám az egészségemet és a lelki állapotomat, mert annak a kezelése is pénzbe kerül (ha egyáltalán lehet kezelni).
3/4 anonim válasza:
Kerdes mire eleg Nemeto-ban havi 1600 euro
4/4 anonim válasza:
Egy egyszerűbb munkahelyen is van mit idegeskedni, úgyhogy ha te is azt érzed, hogy ez elég, ami épp megvan, akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!