Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet kezdeni az élmunkás...

Mit lehet kezdeni az élmunkás kollégával?

Figyelt kérdés

A hölgyemény rendszeresen sztárolja magát, és közbe kaptunk egy nagy ellenőrzést ahol elő bukkant pár gond. Ő totál kiakadt de inkább az a baja hogy oda a kamu imidzse. Eddig is próbáltam helyt állni de nem lehet vele dolgozni. Le ül meló közbe, kávézik amíg én csinálom a feladatot.

Mondtam neki hogy mit kéne csinálni olyan hisztit vágót hogy neki ne osszuk be a munkát. A többiekkel próbálunk haladni habár őket se kell félteni. Így hogy lehet vele együtt dolgozni.? Közbe meg sztárolja magát. Az a gond régi dolgozó, sok embert el árt. Igyekeztem alkalmazkodni, de unom hogy ő dumál közbe köszönő viszonyban sincs a munkák mennyisége és minősége.

júl. 25. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Úgy lehet még ott, hogy tégla. Attól csak az isten tud megszabadítani.
júl. 25. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
A tégla az még ki is rúgat a legkisebb "pissz"-re, jól mondja!
júl. 25. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Hívd ki egy kick-box-meccsre.
júl. 25. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
13. Te vagy az Kunkli Tivadar?
júl. 25. 18:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Undorító amúgy az egész banda. Nem csinálták meg a feladatot és rám kenték az egészet. Csak később tudtam meg sajnos. Olyan jó volna egyedül dolgozni komolyan mondom. Amikor kezdtem mindent is megcsináltam, de mikor láttam hogy le akarnak szó.. patni akkor kezdtem én is vissza venni. Erre ki volt bukva mert nem tudot sumákolni. Azt mondta nem úgy állok a munkához mint kellene
júl. 25. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
15. Nem akarsz elmenni büfésnek fél napra vagy éjszakásnak? Ott egyedül lennél, csak a vendégeket kell kiszolgálni!
júl. 25. 20:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos félek a kasszázástól,hülyeség mert ki ír mindent de ha valaki előt számolni kell kiver a víz xd
júl. 29. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!