Normális, hogy ennyi kéretlen hívást kapok?
Figyelt kérdés
Amióta aktívan jelentkezek állásokra, visszajelzés alig-alig, de rengeteg más hívást kapok ahol biztosítást akarnak rám sózni vagy közvélemény kutatás.júl. 25. 10:33
1/9 A kérdező kommentje:
Ja azt amúgy kifelejtettem hogy volt olyan, hogy azt állították hogy jelentkeztem valami nyereményjátékra. Nagyon jól tudom hogy semmi ilyesmit nem töltöttem ki.
júl. 25. 10:34
2/9 anonim válasza:
Behúzták a számodat ilyen szarságokra. Lehet a legtöbb kamu álláshirdetés volt.
3/9 anonim válasza:
Én is arra gondolnék, hogy az álláshirdetések egy része valójában kamu volt, hogy elérhetőséget szerezzenek minél több embertől. Így bekerültél a rendszerükbe, adatbázisukba.
4/9 anonim válasza:
Jobb ha személyesen adod át az önéletrajzodat. Láthatod akkor, hogy kinek viszed, meg ők is látnak legalább téged.
5/9 A kérdező kommentje:
Multicégeknél elhajtanak.
júl. 25. 12:42
6/9 anonim válasza:
nem kell multi, ha elutasitanak akkor latszik, hogy nem oda valo vagy. Menj gyarba vagy hasonloba
7/9 anonim válasza:
Egyrészt lehet, hogy az álláshirdetés kamu. De én a munkáltatókról is simán eltudom képzelni hogy pénzért kiadják az adatokat, vagy ők maguk semftelgetnek valmi biztosítós vagy egyébb csali dologgal, amihez felhasználják a jelentkezők adatait. Amugy ezeket a kéretlen hívásokat én is megtapasztaltam, pedig titkosított számom van. Elsőreakcióként letámadom az illetőt, hogy honnan tudja a számomat. Erre azt szokták makogni hogy véletlenül adta ki a gép... Meg a jó anyjukat!
8/9 anonim válasza:
Amikor 2006 körül elkezdtem állást keresni, engem is 1000-el betaláltak. Szerintem továbbadják az elérhetőségeket, hiába is a GDPR, valamint figyelni kell, hogy milyen hírlevélre iratkozol fel.
9/9 Senior Séf válasza:
Jézusom! Olvasgatva a válaszokat, teljesen le vagyok döbbenve. Nyugger lévén nincs dolgom álláskereséssel, de ilyen kiba5szott szemét világban jobb is.
Bocsi az offért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!