Részmunkaidős foglalkoztatás a 6 órás munka hogy nézne ki mik a követelmények illetve kedvezmények hogy néz ki ez az egész?
Erre hogyan kellen általában válaszolni? Naponta 6 órát dolgozol.
Egyébként minden más pozíciótól és munkáltatótól függ.
#2: ja, én kis naív...
Akkor úgy írom: ÁTLAGBAN naponta 6 óra, hogy Te is megértsd.
Esetleg a személyeskedés helyett a Kérdezőtől kellene elvárni, hogy nézzen utána, miről van szó, ne mi találgassuk.
de lehet az is,hogy rugalmas munkaidő,és te osztod be, csak legyen meg a heti 30 óra
(a nyugdíjba asszem akkor kevesebb összeg megy majd bele(?) ha tud még lenni az)
[Nem értek hozzá.]
*Jé,közben jött egy 3as komment,én is erre gondoltam,hogy átlagban.
De lehet,hogy fixen minden nap 8-14
Szia! Munkahely függő. Én 4 órában dolgozom egy mekiben. A heti 20 órát szinte bárhogy eloszthatom, de jobban örülnek, ha vacsoraidőben vagyok bent.
Ugyan azok a kedvezmények illetnek meg, mint a teljes munkaidő munkavállalókat és ugyan úgy kell adóznom, mint bárki másnak.
1-2 kollega nem csíp, mert hogy én csak 4 órát vagyok bent, közben meg ennyit tudok egyedülálló szülőként egyelőre vállalni.
Kedves 3-as! Én nem azt írtam, hogy "te kis naiv", hanem hogy naivan gondolod ezt, óriási különbség!
Dolgoztam 6 órában, de sosem volt a munkaidő ténylegesen 6 óra, az csak papíron, szóval a kérdezőt próbáltam felkészíteni arra, hogy nem mindenhol tartják be...
Remélem, hogy a kérdezőnek több szerencséje lesz, sok sikert!
Nálunk a cegnél aki hat órában van, az napi hat órát dolgozik.
Minden nap, azaz heti 5 nap, naponta 6 óra.
Természetesen elvárják, hogy ebben a hat órában annyit dolgozzon a munkavállaló mintha teljes munkaidőben lenne. Nálunk ez így működik. Azt a 4 órás munkaerőt aki váltani szeretett volna
6 órásra, nem engedték. Látták, hogy ugyanazon mennyiségű munkát el tud végezni 4 óra alatt is. Kicsit sűrűbb így a feladat de a munka mennyisége annyi mint 8 órában.
Kihangsúlyozom, annál a cégnél, ahol dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!