Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Részmunkaidős foglalkoztatás...

Részmunkaidős foglalkoztatás a 6 órás munka hogy nézne ki mik a követelmények illetve kedvezmények hogy néz ki ez az egész?

Figyelt kérdés
Válaszukat előre is köszönöm szépen és elnézést kérek a zavarásért?
júl. 24. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Erre hogyan kellen általában válaszolni? Naponta 6 órát dolgozol.

Egyébként minden más pozíciótól és munkáltatótól függ.

júl. 24. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Az egyes kissé naivan gondolja, mert nem minden esetben dolgozol naponta csak 6 órát - jó is lenne. Lehet, hogy egyik nap 12 órát kell nyomnod, aztán másnap nem kell menned. Vagy zsinórban fogyasztod a munkaidőkeretet, aztán utána nem mész hosszabb ideig, ahogy elrendelik. Főleg a multiknál divatos ez. Programot ne tervezzél mellette!
júl. 24. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

#2: ja, én kis naív...

Akkor úgy írom: ÁTLAGBAN naponta 6 óra, hogy Te is megértsd.

Esetleg a személyeskedés helyett a Kérdezőtől kellene elvárni, hogy nézzen utána, miről van szó, ne mi találgassuk.

júl. 24. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:

de lehet az is,hogy rugalmas munkaidő,és te osztod be, csak legyen meg a heti 30 óra

(a nyugdíjba asszem akkor kevesebb összeg megy majd bele(?) ha tud még lenni az)

[Nem értek hozzá.]

júl. 24. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:

*Jé,közben jött egy 3as komment,én is erre gondoltam,hogy átlagban.

De lehet,hogy fixen minden nap 8-14

júl. 24. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Munkahely függő. Én 4 órában dolgozom egy mekiben. A heti 20 órát szinte bárhogy eloszthatom, de jobban örülnek, ha vacsoraidőben vagyok bent.

Ugyan azok a kedvezmények illetnek meg, mint a teljes munkaidő munkavállalókat és ugyan úgy kell adóznom, mint bárki másnak.

1-2 kollega nem csíp, mert hogy én csak 4 órát vagyok bent, közben meg ennyit tudok egyedülálló szülőként egyelőre vállalni.

júl. 24. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as! Én nem azt írtam, hogy "te kis naiv", hanem hogy naivan gondolod ezt, óriási különbség!

Dolgoztam 6 órában, de sosem volt a munkaidő ténylegesen 6 óra, az csak papíron, szóval a kérdezőt próbáltam felkészíteni arra, hogy nem mindenhol tartják be...

Remélem, hogy a kérdezőnek több szerencséje lesz, sok sikert!

júl. 24. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a cegnél aki hat órában van, az napi hat órát dolgozik.

Minden nap, azaz heti 5 nap, naponta 6 óra.

Természetesen elvárják, hogy ebben a hat órában annyit dolgozzon a munkavállaló mintha teljes munkaidőben lenne. Nálunk ez így működik. Azt a 4 órás munkaerőt aki váltani szeretett volna

6 órásra, nem engedték. Látták, hogy ugyanazon mennyiségű munkát el tud végezni 4 óra alatt is. Kicsit sűrűbb így a feladat de a munka mennyisége annyi mint 8 órában.

Kihangsúlyozom, annál a cégnél, ahol dolgozom.

júl. 25. 05:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!