Foglalkozás körében veszelysztetett a főnököm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Építő iparban dolgozom. A főnököm nem végzett el talajmechanikai vizsgálatot az elvállalt munkaterületen. Az eső miatt a talaj egy részen folyékonnyá vált, én a megpakolt kézikocsival ráléptem, és derékig elmerültem. Fenallt a veszélye, hogy megfulladok.júl. 22. 17:53
1/7 anonim válasza:
Ez nem az, amit írsz. A munkásnak megvan a saját felelőssége munkavégzés közben.
2/7 anonim válasza:
Te magadat veszélyeztetted. Ha, esik az eső, sár lesz, ehhez felismeréséhez nem kell talajmechanikai vizsgálat.
4/7 anonim válasza:
Hogy a sárban el tud merülni a megpakolt kézikocsi, ehhez nem kell semmiféle extra vizsgálat, csak józan ész. Méghozzá attól, aki éppen a kézikocsit tolja.
6/7 anonim válasza:
Ha azt mondja a Főnök hogy ugorj a kútba, te beleugrasz?
Istenem "FŐŐNÖK"
7/7 anonim válasza:
Istenem "FŐŐNÖK", hasra ne essünk már ettől a szótól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!