Meddig érdemes várni arra hogy "megkedveljek" egy munkahelyet?
Tudom, a munkahely nem kocsma, alapvetően nem arról szól hogy hűűde jól érezzük magunkat, mert ha az anyagi kényszer nem szorítana rá, a lábunkat be nem tennénk a munkahelyre.
Mégis, napi 8 (10, 12) órát eltöltünk ott, többet mint a családunkkal.
És azért nem árt, hogy ha nem is lufik között házibuliban, de azért tűrhetően érezzük magunkat.
Meddig érdemes erre várni? Amikor új volt a munkahely, k***va szarul éreztem magam de úgy voltam vele hát új a hely, majd elmúlik.
De most már 2 éven is túl vagyok már rég nem új a hely, és ha nem is k***va szarul de szarul érzem magam és minden nap úgy megyek be hogy naaa még 1 nap ebben a ro****hadásban.... és hétfő reggel 8kor azt kérdezem hétvége mikor lesz már? Még 5 nap? Felkötöm magam... ez egy szokásos hétfő.
Meddig érdemes várni és reménykedni hátha... meddig?
"Előbb utóbb lehet az egészséged kárára megy a napi stressz."
azon már rég túlvagyok, mióta itt dolgozom Xanax függő lettem.
"alapvetően nem arról szól hogy hűűde jól érezzük magunkat"
De, arról szól hogy jól érezzük magunkat!
kérdezzük már meg a bolti eladót a postást a futárt a buszsofőrt a zöldségest a gyári melóst az árufeltöltőt a nővért a portást a takarítót a zöldségest stb stb hogy mennyire ÉLVEZI amit csinál
megkérdezzük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!