Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért teszi ezt egy 50-es nő...

Miért teszi ezt egy 50-es nő aki már felküzdötte magát egy szintre?

Figyelt kérdés
Néhány év alatt egyszerű dolgozóból vezető lett. De most rájött a hülyeség mert a főnökével szembe megy, visszabeszél, a munkahelyi öltözködési szabályokat is többször megsérti. Mint egy gyerek aki feszegeti a határokat. Próbáltunk beszélni vele, de csak a saját hülyeségét fújja..
júl. 20. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Minek a kérdés, ha te már ítéletet mondtál felette?
júl. 20. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hátha valaki látott már ilyet. Változó kor, hormonok? Elmúlik? Én nem vagyok nő nem tudom miért őrülnek meg.
júl. 20. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad, vezető lett. Attól sokan megbolondulnak.
júl. 20. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt raktáros főnököm egy taxi sofőr volt tehát teljesen más szakmából jött. Eléggé arogáns volt és iszonyatosan játszotta a szerepét. Az a tipikus bohóc, aki a hülyeségei után nem illik kinevetni. Sajnálom egy kicsit, mert van egy gyereke és foggal körömmel küzd a munkájáért. Valószinűleg soha nem fog kapni jobb állást ennél, és talán pont ezért nem fogja egészségesen sem kezelni a formális hatalmat az emberei felett. Érzelmileg instabil ember, 110% van neki folyton a fejében és nem mutathatod meg, hogy valamiben jobb vagy nála (ami amúgy sok esetben egyáltalán nem nehéz), mert akkor berág rád és mániásan le akarja rombolni az önbecsülésed. Sok embernek van talán személyisége vagy alteregója arra, hogy főnökösdit játszon, de tudatos felelősséget és önköntrolt azt már kevesen tudnak gyakorolni ez mellett. Őszintén egy kicsit még sajnáltam is őt, mert valószinűleg fel sem fogja, vagy ha igen akkor azért a pénzért bármit megcsinál.
júl. 20. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!