Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Veszélyes munkahelyen azt...

Veszélyes munkahelyen azt kamuzni hogy beteg vagyok azért nem jönni két napot? És igazolást kérni az orvostól

Figyelt kérdés
Le lehet bukni ezzel? Amúgy egyáltalán nem szoktam hiányozni kivételes eset lenne
júl. 19. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Hány éves vagy ember? Ez már nem az iskola. Azt csinálsz amit akarsz, akkor vagy beteg amikor akarsz.
júl. 19. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Le lehet bukni. Ha bárki meglátja, hogy máshol mászkálsz, miközben beteg vagy.
júl. 19. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Először is ne jelentsd be előre hány napig leszel beteg. Másodszor meg ne lásson meg senki sem a 2 nap alatt aki a munkahellyel kapcsolatos személy.
júl. 19. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem veszélyes, ha csak otthon maradsz, és csak bolti bevásárlás céljából hagyod el a lakást, a kijelölt időzónában (azt hiszem 10 és 12 között).

Ha viszont a főnököd vagy a kollégáid meglátnak olyan helyzetben, ami a betegség indokával összeegyeztethetetlen, akkor bukta. Teszem azt moziba mész, vagy edzőterembe vagy kocsmázni.

júl. 19. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A lebukás attól függ, hogy mit csinálsz azokon a napokon. Ha otthon filmezel akkor nem igazán fogsz lebukni, de ha elmész nyaralni, bulizni, kirándulni, csavarogni akkor simán lebukhatsz, volt olyan kollégám akit emiatt rúgtak ki. (Táppénzen volt, amikor telepakolta a facebookot azzal hogy utazik külföldre...)
júl. 19. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszélyes. Ne jàrkálj fölöslegesen és ne posztolj Facebookra.
júl. 20. 01:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sok ilyen esetről tudok, ahol nem buktak le. Szóval sztem kevés az esélye a lebukásnak... de azért 1-2 dologra nem árt odafigyelni.

- közösségi médián ne nagyon osszál meg magadról fotókat, ahogy itt-ott mászkálsz, koncerten, strandon vagy stb.

- munkahelyed környékén ne járkálj

- olyan helyekre ne menj, amikről tudod, hogy munkatársaid gyakran megfordulnak ott

júl. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!