Munkahelyi pár napos kirándulásra viszitek/vinnétek a házastársatokat, gyereke(i)teket, ha engedik?
Én magam se mennék "pár napos" munkahelyi programra.
Ha elképzelem hogy kötelező lenne és kirúgnának ha nem megyek és nem tudnék munkahelyet váltani, nem tudnék beteget jelenteni és semmit nem tudnék tenni ellene (bár ez totál nem reális) akkor persze, vinném a családom, miért tőlük vegyen el még több időt a munkahely?
Nem az 5-ös vagyok, de nekem semmi szükségem arra a "pezsdülésre" amit mások gyereke tud nyújtani, én kiválóan elvagyok hiszti, visítás és ordítozás nélkül is. :D
5-össel nagyon egyetértek.
Semmi kedvem napokig hallgatni a munkatársnőm gyerekeinek hisztijét. Meg tök el tudja rontani a programot, ha a hülyegyerekek állandóan pihenni meg pisilni akarnak, aztán miattuk van több órás csúszás.
Nem kösz, akkor inkább el se megyek.
Munkahelyi többnapos? Akkor nyilván meg van szervezve rendesen előre. Munkaidőben szervezik? Szabadidőben semmi sem lehet kötelező. Vagy családos, közös utazás, vagy kizárólag a munkatársaknak szól.
Ha családos nyaralás, akkor oda egyedül menni értelmetlen, inkább ne is menj.
Ha mindenki egyedül megy, akkor te is! Az csapatépítés, amit munkaidőben illik szervezni, mert a szabadidőddel a munkáltató nem rendelkezhet. Nagyon ajánlott, szinte kötelező elmenni. (Hacsak nem vagy igazolt beteg, közismert embergyűlölő - de akkor te se várd a barátságos hozzáállást!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!