Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi pár napos kirándulá...

Munkahelyi pár napos kirándulásra viszitek/vinnétek a házastársatokat, gyereke(i)teket, ha engedik?

Figyelt kérdés

2024. júl. 16. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
11 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Engem anno vittek a nagyszüleim. Imádtam
2024. júl. 16. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Én magam se mennék "pár napos" munkahelyi programra.

Ha elképzelem hogy kötelező lenne és kirúgnának ha nem megyek és nem tudnék munkahelyet váltani, nem tudnék beteget jelenteni és semmit nem tudnék tenni ellene (bár ez totál nem reális) akkor persze, vinném a családom, miért tőlük vegyen el még több időt a munkahely?

2024. júl. 16. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Simán, ha lenne ilyen lehetőség és össze tudnánk hozni. Itt nem rossz a csapat.
2024. júl. 16. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha a többiek is szokták, akkor simán. Ha senki más nem szokta, akkor én sem égetném magam vele.
2024. júl. 16. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki hozná az ivadékát,én el sem mennék😁😆
2024. júl. 16. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem jobb, ha van több generáció. A fiatalok (ivadékok😁) hoznának egy kis pezsdülést a csapatba. Nekem 50-es kollégáim vannak és nyűglődnek, mint aki fél lábbal a sírban van. Én is annyi vagyok, de úgyis kilógok a sorból, inkább társulnék a kiscsoporthoz.
2024. júl. 16. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem az 5-ös vagyok, de nekem semmi szükségem arra a "pezsdülésre" amit mások gyereke tud nyújtani, én kiválóan elvagyok hiszti, visítás és ordítozás nélkül is. :D

2024. júl. 16. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nem szeretem a munkahelyi dolgokat meg a magánéletemet keverni.
2024. júl. 16. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5-össel nagyon egyetértek.

Semmi kedvem napokig hallgatni a munkatársnőm gyerekeinek hisztijét. Meg tök el tudja rontani a programot, ha a hülyegyerekek állandóan pihenni meg pisilni akarnak, aztán miattuk van több órás csúszás.

Nem kösz, akkor inkább el se megyek.

2024. júl. 16. 17:58
 10/10 SZTANN ***** válasza:
100%

Munkahelyi többnapos? Akkor nyilván meg van szervezve rendesen előre. Munkaidőben szervezik? Szabadidőben semmi sem lehet kötelező. Vagy családos, közös utazás, vagy kizárólag a munkatársaknak szól.

Ha családos nyaralás, akkor oda egyedül menni értelmetlen, inkább ne is menj.

Ha mindenki egyedül megy, akkor te is! Az csapatépítés, amit munkaidőben illik szervezni, mert a szabadidőddel a munkáltató nem rendelkezhet. Nagyon ajánlott, szinte kötelező elmenni. (Hacsak nem vagy igazolt beteg, közismert embergyűlölő - de akkor te se várd a barátságos hozzáállást!)

júl. 17. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!