Nem illene beszállnia a benzinköltségbe? Szóvá tennétek?
Figyelt kérdés
Falubelim, és egyben munkatársam már másfél éve. Minden munkanapon én hozom/viszem dolgozni, oda-vissza 36 kilométerre. Néha még a városban is megállok vele 10-15 percet, hogy vásároljon. Mindezért még soha nem ajánlotta fel, hogy belepótol a benzinbe, és mégcsak olyan apró szivességet sem tett, hogy például a melóban meghívjon egy 300 forintos kávéra.2024. júl. 15. 12:42
11/16 anonim válasza:
Elég gáz. Nem kell egyébként várnia plusz 1 órát, nyugodtan hazamehet máshogy, busszal, vagy ahogy akar.
14/16 anonim válasza:
Nem illene, akkor is ugyanúgy mennél,ha ő nemenne veled.
15/16 anonim válasza:
Jó sok mindent eltűrsz.. ha háborog hogy jaj neki várnia kell, mondtam volna instant hogy hát akkor menj mással.
Én egy percet se tűrnék olyannal akit nem bírok, ha van benne döntésem. Te pedig még a kocsidba is beengeded...
Ha udvarias akarsz lenni, mondj egy ürügyet, hogy reggelente már telefonálni fogsz mert megismertél valakit és akkor érsz rá és nem akarod hogy ő hallja, vagy ilyesmi.
16/16 anonim válasza:
Ez csak az irigy parasztoknál gond, itt Budapesten természetes hogy elvisszük egymást ide-oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!