Szr. Én 10 éve dolgoztam a fogarasi úton. Kezdjük ott hogy öltöző volt, pihenőszoba nem. A szünetedet az utcàn kellett kivenni. Mindegy milyen idő volt.
Első 10 percben, màr üvöltöttek hogy lassú vagyok.
Húspult/csemegepult 0 betanítàs. Nő akinek feladata lett volna betanítani sehol se volt. Ràjöttem magamtól. Odajött, hogy ez nem jó. Majd becsomagolt egy doboz sajtot, hogy kegmutatja hogyan is kell ezt. Ahogy becsomagolta elment, majd óràkkal késöbb visszajött, rànézett sajàt sajtos kupacàra, megàllapította milyen szrul vannak becsomagolva és ràmhívta a főnököt.
Egy hetet voltam mire megelégeltem. Azon a héten MINDEN NAP elment a műszakvezető egy óràval koràbban mint az alkalmazottak. Ha nem irattad alà a jeleléti ívet meg bsztad a napot, nem fizették ki (emiatt hagytam ott). Mikor felmentem vezetéshez irodàba megkérni valakit legyen kedves alàírni, ment a szàjhúzàs és hiszti.
Amit mondott az egyik műszakvezető azért lebszott a màsik.
15 percet kaptam arra hogy a szemetet összeszedjem az egész àruhàzban.
Befele-kifele motoztak, mert az alkalmazottak szerintük lopnak. Radom sípol egy gomb mikor ki-be mész, ha pont balszerencsés vagy akkor be kell menned kis helységbe és minden zsebet üríteni.
Egy helyről se léptem ki olyan gyorsan. Azóta minden helyemen szerettek, ragaszkodtak hozzàm és legszolgosabb dolgozók közé soroltak.
Lehet csak a kereskedelem ràkfenéjébe sikerült belenyúlnom, de a fogarasi tesco 10 éve olyan volt ami utàn a meki megvàltàsnak érződött. Most lehet jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!