Komolyan mondom nem ertem miert nem vesznek fel egyszeru osszeszereloi munkara?
Azt nem vagom hogy mit szamit ha az ember elmult 40 vagy 50, nincs semmi baja, tud dolgozni
Nem mozgasserult, nem vak, megvan mindket keze, laba, van feje, szeme, szaja, fule stb
Egy bizonyos életkor felett már nem szívesen vesznek fel embereket gyárakba dolgozni. Gondolok itt egy 45-50 pluszos férfira, ahol már az emberek többségénél már vannak különböző egészségügyi kockázatok.
Lehet egy férfi 50 évesen teljesen egészséges, normál testalkat, vérnyomás és minden egyéb rendben van, csak azért sem fogják felvenni.
Egy huszonéves fiatalnak sokkal jobb a reakció ideje, mint egy nála 2x annyi idősnek. Nem hiába szokták mondani, hogy egy gyárimunkát csak egy bizonyos ideig lehet csinálni.
Én jómagam is dolgoztam gyárban, 21 éves koromtól, 36 éves koromig az Audiban dolgoztam, de már nagyon éreztem, hogy bekell fejeznem, mert hosszú távon ennek nem lesz jó vége. Ez alatt a 15 év alatt az Audiban a kollégáimnak több mint a 90% velem egyidős volt. 45-50 évesek is voltak, de ők már mind főnöki pozícióban, de az megint más.
Ne ragaszkodjál annyira a gyárimunkához, hidd el nem annyira jó. Keres valami más fajta munkahelyet.
Szerintem ez hulyeseg, ezzel az erovel aki 40 elmult azokat mind ki kene rugni
Van 50-60 eves munkatarsam is es nem dolgoznak lassabban mint a 20-30 evesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!