Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Beszélgetés közben megérint?

Beszélgetés közben megérint?

Figyelt kérdés
A főnököm mindig megérint beszélgetés közben, szinte egy pillanatra csak. A kezem vagy a hátam. Persze nem tolakodó bunkó módon, de érdekelne miért csinálja ezt? Tőlem jóval idősebb. Megjegyzéseket nem tesz, nem érzem rossz szándékúnak, de nem vagyok ehhez szokva. Ez valamilyen szokás lehet? Másokkal is csinálja, de nem mindenkivel.

júl. 4. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki ilyen típus. Ha másokkal is csinálja, akkor valószínűleg nem jelent semmi különöset, csak ez a szokása.
júl. 4. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
64%

Igen, megérint.

Tanulj meg rendesen kérdést kiírni! Javaslat: Mit jelenthet, ha a főnököm megérint beszélgetés közben?

júl. 4. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valakinek ez a metakommunikációs eszközei közé tartozik, hogy beszéd közben megérinti a másikat minden hátsószándék nélkül. Én sem vagyok ilyen, de vannak ilyen emberek, tapasztaltam már én is.
júl. 4. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Bejössz neki,tuti!!!
júl. 4. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy munkatársam, aki nemtől függetlenül mindenkit megérint. Nem értek egyet az érintéses dolgokkal.

Nyugodtan kérd meg, ha nem tetszik a dolog, hogy legyen szíves mellőzni a fölös érintéseket.

Amúgy normális esetben előtte megkérdezik a másikat, hogy "Megérinthetem-e?".

júl. 4. 17:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Mostanában próbáltam megfigyelni, hogy mikor és kivel csinálja ezt. De nem jöttem rá mi alapján csinálja. Velem olyan kétértelműen viselkedik , próbálja keresni úgymond a társaságom, de van amikor nekem nagyon ellenszenves és olyan, mintha nem értékelné a munkámat. Ezért is nem értem miért van az, hogy egyik percben teljesen normális/kedves, utána meg kb. Egy rabszolgahajcsár akinek semmi se jó és elvárja, hogy egyszerre 3 dolgot csinálj. Tehát nagyon változó én nem tudok rajta kiigazodni….
júl. 5. 01:32
 7/7 veszettkecske ***** válasza:
100%

Ez egy kommunikációs jelleg egyes embereknél, egyik haverom is ilyen, közel hajol, magyaráz és közben időnként ezt teszi. Nők és férfiak közt egyaránt előfordul szerintem. Talán szimpátia jele is, de egy bizonyos távolságtartás mellett nem illik ezt tenni. Én, ha valaki ezt teszi velem, és nem akarom, akkor láthatóan odanézek magamra, ahol megérintett, majd vissza rá, kérdően: hogy "van-e ott valami"

miért piszkál... de főnőkkel finomabban bánjál...

júl. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!