Régebben több volt az emberek energiája?
A kollégáimnak meséltem hogy nagyon keveset aludtam (2-3 órát kb) egyből azzal jöttek hogy az én koromban még bírnom kell (26)
Mesélték hogy ők egész éjjel buliztak az én koromban,ahol táncoltak/ittak és úgy mentek dolgozni
Ez tényleg így volt? Én a bulikban sem szeretek sokáig lenni,mert utána másnap nem vagyok a topon
Régebben tényleg meg tudták tenni az emberek hogy ittasan alvás nélkül bementek dolgozni?
Néhány ilyen alkalmat mindenki kibír.
Én bulizni nem jártam, csak házibulikban, de olyan megesett, hogy ittunk éjjel 2-ig, hazaestem, zuhanyzás, evés, és 4-kor kelnem kellett. Az más kérdés, hogy ilyenkor szinte használhatatlan az ember.
Olyan is volt, mikor fiatalon egy fémmegmunkáló üzemben dolgoztam, hogy hétfőn-kedden reggel 6-tól 14-ig dolgoztam, mentem vissza éjszakásba este 10-re (szerda-csütörtök), péntek reggel hazaestem 7 körül, és mentem vissza délutánosba 14-ra. Az sem volt egy leányálom, de érdekes mód volt olyan, hogy 4 óra alvással fittebb voltam, mint ha 8 órát döglöttem volna az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!