Szerintetek érdemes megbeszélni ezt a dolgot a kolleganőmmel?
Van egy kolleganőm akivel jóban voltam de 3 hónapja furán viselkedik velem.
Csak akkor szól hozzám ha én kérdezem.Ha csak 2en maradunk az irodában akkor inkább a telefont nyomkodja.
Nem tudom miért ilyen de előtte hónapokig jóban voltunk sokat beszélgettünk meg a messengeren is beszéltünk.
Most meg volt olyan,hogy nem jött dolgozni és a másik kolleganő írta hogy miket kell csinálnom.
Engem nagyon bánt a dolog és szeretnék beszélni vele. Ő meg egyik napról a másikra elfelejtett...
Munkatársam 40 felett van de hiába idősebb mégis kijöttünk..Vagy csak én hittem ezt.
32/N
Mással is így viselkedik, vagy csak veled?
Én személy szerint amúgy rákérdeznék, de ha nem akar róla /bármi is legyen/ beszélni, nem erőltetném.
Az eddigi feladatokat jól végezted el, amiket kért? Véletlenül sem mondtál neki valami sértőt?
Lehet az is, hogy egy másik kolléga beszélt valamit rólad, emiatt megváltozott a hozzád való viszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!