Nőként katonaság. Mik a tapasztalatok?
Szeretnék munkahelyet, környezetet váltani.
Van köztetek olyan, aki a katonaságnál dolgozik? Milyen pozíciókra lehet "pályázni"? Mi ennek a menete? Mi alapján osztanak be? Nőként mik a tapasztalatok?
Végzettségemet tekintve érettségi és közszolgálati OKJ. Jelenleg (is) irodában dolgozom, ez mellett középfokú nyelvvizsgára készülök.
Köszönöm a válaszokat!
Férfi vagyok, csak ismeretségi körömben vannak/voltak pályaelhagyó női katonák és rendőrök.
Alapvetően azért hagyták ott azt a pályát, mert gyerekük lett, és ezek a munkahelyek finoman szólva sem családbarát helyek.
Én ennyit tudok hozzátenni a témához.
Egyre tobb nő van a seregben.
En 15 évet voltam szerzodeses, es most az a tendencia a covid óta es a sok felmondas mellett, hogy rengeteg szerzodeses vagy altiszt probalja beszerezni a párját is. A volt alakulatom 1/3 lassan női alkalmazottakbol áll.
Ha rám hallgatsz, eszedbe nem jut katonának menni!
Nem savazok senkit, - elég, ha csak utána jársz a legújabb és a folyamatosan masszírozott HJT-nek!
Csak akkor menj katonának, ha hülyét akarsz magadból csinálni és 30 éven keresztül akarsz munka nélküliként lebegni a semmiben (lényegében a "nyugdíjig")!
Akik most vezetik a honvédséget, teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól, - fogalmuk nincs arról, hogy mely szervezetet vezetik vagy hogy mi a profilja egy katonai szervezetnek. Kezd egy profitorientált magánvállalkozássá átalakulni a szervezet, - ahol ugyanúgy a profit visz mindent, mint bármelyik multinál!
Ha van eszed, nem tolsz ki magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!