Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bolti eladói munkában mennyi...

Bolti eladói munkában mennyi esély van a kiégésre?

Figyelt kérdés
jún. 22. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

10 évig dolgoztam egy német multinál.

A ranglétra legalján kezdtem eladói pozícióban, eladás,polc feltöltés,raszter takarítása stb.

1-1,5 után előleptettek első eladónak ( lényegében azt jelentette hogy csak az eladással kellett foglalkoznom)

1 évre rá projekt eladóvá ( itt csak a nagy értékű eladásokkal kellett foglalkoznom

Ezután következett a részlegvezető pozíció

1-1,5 évre rá osztályvezető helyettes

2év múlva osztályvezető pozíció

2-2,5 év múlva jött az áruházvezető helyettes pozíció.

És itt volt a vége, valamivel több mint 1 évig csináltam

Úgy képzeld el mint egy piramist,egyre feljebb lépsz,de minél nagyobb pozícióban vagy annál nagyobbat lehet esni lefelé.

Rengeteg túlóra,szinte csak aludni jártam haza egy idő után.

jún. 22. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég nagy. Környéktől függ, nincs rosszabb munka mint emberekkel dolgozni...

Lehet valaki jó környéken lakik és mindenki kedves, de az nem MO-n van szerintem... :)

jún. 22. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1# válaszoló vagyok

Hogy mennyi az esélye a bolti eladói pozícióban a kiégésre?

Azt tudom mondani,hogy ez emberfüggő.

Mikor ott dolgoztam,a cégnél volt olyan dolgozó aki 27éve folyamatosan ugyanabban az eladói munkakörben dolgozott.

Az évek alatt többször is felajánlották neki az előléptetést,de mindig visszautasította azt.

Nem volt ilyen ambíciója és megelégedett az eladói fizetéssel,és mai napig ott dolgozik.

Viszont volt olyan is akit felvettünk, másnap reggel jött dolgozni, meglátta hogy azért a pénzért mennyit kell melózni és délelőtt már haza is ment a munkából.

Szóval abszolút emberfüggő

jún. 22. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 3 napig bírtam max...
jún. 22. 15:33
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Párom kb 15 évig csinálta. Azt mondta ha minden kötél szakad max akkor megy vissza eladónak. Emberörlő munka napi szinten a sok fogyatékossal jó fejnek lenni. Lehet, hogy a napi 50 emberből 48 normális de két seggfej mindig van aki úgy felidegesít, hogy legszívesebben kihajítanád a boltból az anyjába!
jún. 22. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán! Dolgoztam kereskedelemben és hát nehéz volt a hülyéket elviselnem, akik beszólogattak, türelmetlenkedtek. Nem az én terepem... Ezen kívül is szerintem a Meki és társai a legeslegrosszabbak, mert ott még időre is kell csinálni mindent. A boltok talán egy fokkal jobbak, de ott is a kassza, meg a csemegepult a halál...
jún. 22. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Elég nagy. Háromnegyed éve dolgozom kereskedelemben eladóként, még bő 1 hónapom van itt hátra, én azért jöttem ide, mert kimaradt most egy év az egyetemből szakváltás miatt, de pont azon gondolkodtam már el ezerszer, hogy ezt hogy lehet évtizedekig bírni. Jó, hozzáteszem, hogy én introvertáltként abszolút nem vagyok egy eladó alkat, van, akihez ez jobban passzol, de nem csak ez a gond. Egyrészt folyamatosan fel-alá rohangálok, pakolok, kassza, létrára mászok stb., nehéz dolgokat is cipelek, tologatok, kb robotként kezelnek, itt nem az van, hogy akármikor mész ki enni, inni, wc-re, de ahogy előttem is írták, az a sok bunkó, agyatlan, arrogáns ember… Persze vannak, akik kedvesek, normálisak, semmi baj nincs velük, de nagyon sokan nem ilyenek.
jún. 22. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Most takarítóként dolgozom (igen, fúj...). De még mindig jobb dolgom van, mint amikor eladó voltam. Itt akkor eszek, akkor ülök le pihenni, akkor megyek wc-re, amikor akarok. Nem kell ledolgozni az ebédszünetet. Ha kész a munka, lehet hazamenni. És ami az egyik legfontosabb, nincs kamera a seggemben. Alaposaan ki lehet égni bolti eladóként, az biztos.
jún. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!