Bolti eladói munkában mennyi esély van a kiégésre?
10 évig dolgoztam egy német multinál.
A ranglétra legalján kezdtem eladói pozícióban, eladás,polc feltöltés,raszter takarítása stb.
1-1,5 után előleptettek első eladónak ( lényegében azt jelentette hogy csak az eladással kellett foglalkoznom)
1 évre rá projekt eladóvá ( itt csak a nagy értékű eladásokkal kellett foglalkoznom
Ezután következett a részlegvezető pozíció
1-1,5 évre rá osztályvezető helyettes
2év múlva osztályvezető pozíció
2-2,5 év múlva jött az áruházvezető helyettes pozíció.
És itt volt a vége, valamivel több mint 1 évig csináltam
Úgy képzeld el mint egy piramist,egyre feljebb lépsz,de minél nagyobb pozícióban vagy annál nagyobbat lehet esni lefelé.
Rengeteg túlóra,szinte csak aludni jártam haza egy idő után.
Hát elég nagy. Környéktől függ, nincs rosszabb munka mint emberekkel dolgozni...
Lehet valaki jó környéken lakik és mindenki kedves, de az nem MO-n van szerintem... :)
1# válaszoló vagyok
Hogy mennyi az esélye a bolti eladói pozícióban a kiégésre?
Azt tudom mondani,hogy ez emberfüggő.
Mikor ott dolgoztam,a cégnél volt olyan dolgozó aki 27éve folyamatosan ugyanabban az eladói munkakörben dolgozott.
Az évek alatt többször is felajánlották neki az előléptetést,de mindig visszautasította azt.
Nem volt ilyen ambíciója és megelégedett az eladói fizetéssel,és mai napig ott dolgozik.
Viszont volt olyan is akit felvettünk, másnap reggel jött dolgozni, meglátta hogy azért a pénzért mennyit kell melózni és délelőtt már haza is ment a munkából.
Szóval abszolút emberfüggő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!