Lehet belőle valami?
BIG4-nál volt egy többkörös interjúm, de végül ajánlatot nem kaptam. Továbbra is figyeltem a karrieroldalukat és meghirdették egy az egyben ugyanazt a pozíciót, csak más job ID-val, én pedig jelentkeztem. Volt egy telefonos előszűrésem azóta és a HR-es miután megnézte a rendszert azt mondta, hogy nehogy azt gondoljam, hogy azért nem fettek fel, mert nem feleltem meg, én voltam a második helyezett a jelentkezők között. Továbbította az önéletrajzomat a hiring managernek és most várok. Azt mondta, hogy nem biztos, hogy ugyanazok lesznek az interjúztatók.
Ha jól gondolom, akkor ilyenkor az egész interjús fázison újból végig kell menni és nem érdekli a kutyát se, hogy esetleg néhány hete hogy vettem az akadályokat?! Vagy lehet, hogy mégsem fognak behívni interjúra? Mit gondoltok, nem akarok csalódni, de annyira szeretném ezt az állást?!
Ha nem akarsz csalódni, minek pályázol olyanra, ahova nem kellettél?
Pár hét telt csak el, ha reálisan lett volna esélyed, nem kerül ki az új hirdetés, hanem téged kerestek volna meg.
Azt hallottam, hogy ilyen helyről senki nem fog utánam futni, én akarok ott dolgozni.
Az állásokat pedig kötelező meghirdetni, még akkor is, ha van rá belsős emberük.
De te nem vagy belsős...
Bekerültél egy kiválasztásba, ha az első ember visszautasította és te voltál a második a listán, akkor felajánlották volna neked a helyet.
De végülis mindegy, pályáztál újra, végigcsinálod újra az egészet, aztán megint nem vesznek fel, csalódsz. Vagy valami homokszem kerül a gépezetbe és bekerülsz mégis. Utóbbinak kisebb az esélye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!