Milyen hely a Dunaújvárosi Hankook?
Sima gépkezelő munkakört hirdetnek most. Elvárások kb. semmi így nem várnék sokat tőle.
Esetleg ha valaki vagy ismerőse dolgozik/dolgozott ott írna pár sort?
Fizetés kb. mennyi? Kollégák összetétele? Ami szállást biztosítanak az milyen? Főnökség?
Előre is köszönöm.
Ott dolgoztam 5 évig.
Kollégák toxikusak. Bunkók, lekezelőek. Sok a vendégmunkás, iskolázatlan, ostoba pribék. Nem beszélve a C kategóriás állampolgárok elszaporodásáról. A drogosokról már nem is beszélve.
A munkakörülmények valóban nem nehezek, viszont munkavédelmi szempontból kb egyenlő a nullával. Több baleset, halálos és maradandó sérülés keletkezett már. Köztük többen az ujjaikat vesztették már rögtön a második napon.
A fizetés a pozíciótól függ. A szimpla gépkezelőket/operátorokat nem fizetik agyon. 1 éve hagytam ott. Akkor adómentesen kerestem 340 körül. Adózva ez minusz 60-70 ezer. Igaz, minden évben van béremelés, de az pofátlanul alacsony.
Ezt tudtam róla így elmondani. Remélem hasznos volt.
Köszi a válaszokat.
Akkor ez felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!