Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akarnak elnyomni a...

Miért akarnak elnyomni a cégnél másokat az emberek?

Figyelt kérdés

Mintha az én munkám nem lenne fontos, meg menjek ki ne zavarjak, más simán bejön belebeszél ha én beszélek a felettessel, engem kiküldenek, aztán abbol lesz a bajuk állandoan, hogy nem hallgattak meg, pl mondtam hogy a dátumokat modositani kell erre bejön masik kollega félbevág engem kikuldenek, stb. Abbol az lett hogy a dátumok miatt fejek hullottak jóformán.

Komolyan ugy kell küzdenem egy szerz módosításért meg minden sz.rért, magáért hogy végezhessem a munkám hogy már elegem van.

Mikozben ők lesznek fentről elüvöltve aztán a hibáikat szánalmas módon rám akarják kenni.

Mások előtt is lejáratnak szinte, lenyomnak egy portás szintre, és mások nekik hisznek mimtha egy senki csicska lennék csak a cégnél.

2024. jún. 15. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem csak a cégeknél van így.
2024. jún. 15. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!