Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Régebben Facebookon ráírtam 1...

Régebben Facebookon ráírtam 1 lányra, ismerkedős üzenetet küldtem, fotóval.(Társkeresőzik)Nem válaszolt. Neten kerestem egy helyi tüzép szolgáltatást, őt dobta fel. Írtam neki, tud e segíteni. Felejtős, ha már csak ismerősi szinten érdekel?

Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 09:04
 1/5 A kérdező kommentje:
Másik tüzépen sokkal messzebb, egy volt osztálytársam van, akivel nem akarok találkozni, mert mindenbe beleköt.
2024. jún. 15. 09:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy csinálok mintha sose láttam volna és el van intézve. Rákérdez én írtam e neki, mondom majd neki én, aztán gondoljon amit akar, ha egy héten 3x lát akkor is.
2024. jún. 15. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne pörögj már feleslegesen ilyesmin. Túlagyalod. Nem fog rákérdezni, hogy te írtál-e neki régebben. Le se sz.rja. Őt az érdekli, hogy vásárolj nála és kész, ennyi. Pont. De ha meg is kérdezné, akkor se kell zavarba jönni tőle. Te voltál és kész. Rég volt, már nem érdekel. Mit kell ezen túlagyalni? Te vásárló vagy, ő meg eladó. Nem szexelni akartok, hanem boltolni. Elmész, megveszed tőle ami kell, hazaviszed és használod. (Nem a csajt, hanem a cuccot) :) Ne agyalj már hülyeségeken feleslegesen.

A másik tüzéppel kapcsolatban meg: a volt osztálytársat se kell kerülgetni. Félsz tőle? Ha kötekedős, határozottan leállítod. Megmondod neki, hogy stop, eddig és ne tovább. Te ilyen határozatlan csávó vagy amúgy? Egy volt osztálytárs meg még egy csaj is helyre rak? Állj már ki magadért, legyél már határozottabb! Szedd már össze magad egy kicsit!

2024. jún. 15. 09:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Érdekes legyen a sztori, a csajt is szívesen hazahoznám. De burkoltan lerázott. 3 hete írtam neki.
2024. jún. 15. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondoltam, hogy hazavinnéd... Álmodozz csak. :D Vedd meg tőle ami kell, aztán tipli haza. :)
2024. jún. 15. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!