Győrben marketing/értékesítés/logisztika gyakornoki/állás lehetőséget keresek. Megosztaná velem,aki tud ilyen lehetőségről?
Figyelt kérdés
(Előre is bocsánat a kérdésért,de eléggé korlátozza a megfogalmazást)
Sokat kutakodok,már hónapok óta,jelenleg még nem töltöm a kötelező szakmai gyakorlatomat,de szeretnék a szakomhoz kapcsolódó munkát,illetve elsősorban gyakornoki állást találni,főként mert teljesen rugalmasan tudnám végezni,akár 40 órában.
Sajnos,ha jelentkeztem akár iskolaszövetkezetnél,ők nem minden esetben,de a legtöbbször jeleztek,utána pedig semmi visszajelzés. Nagyon kevés lehetőséget látok Győrben,ezért home office lehetőséggel próbálok pesti céghez is bekerülni,de emiatt is fordultam hozzátok,hátha van,aki tud nem meghirdetett lehetőségről,vagy cég hivatalos oldalán meghirdetettről,mert ezzel sokat segítene nekem.
Előre is köszönöm!😊
jún. 14. 13:45
1/2 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném a leírásomat: Az Audi nem megfelelő,emiatt is írtam a kevesebb lehetőséget.
jún. 14. 13:46
2/2 anonim válasza:
Ott az ipari park, nézd meg a cégeket a google-ban és add be az önéletrajzod, ha valakinek szüksége van rád, akkor majd szól. Ennél többet mi se tudunk, csak ami a portálokon hírdetve van. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!