Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Polgármesteri hivatalba hogy...

Polgármesteri hivatalba hogy jutnak be egyesek érettségivel dolgozni?

Figyelt kérdés
Másnak diplomával kuli munkát ajánlanak fel, míg egyesek meg érettségivel is szépen ülnek egy irodában, anélkül, hogy különösebben megerőltetnék magukat.
jún. 11. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Érettségivel leginkább csak ügykezelők lehetnek, akik ügyiratokat iktatnak, vagy titkárnők, szóval nem végeznek érdemi munkát. Aki érdemi munkát végez, annak kötelező minimum a közigazgatási alapvizsga és minden évben vannak képzések is, amiket kötelező elvégezni (kredit pontosak).
jún. 12. 10:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Miért? Titkárnőnek lenni meg ügyeket iktatni szar dolog? Akik ilyen helyen dolgoznak biztos nem végeznének szívesen fizikai munkát, titkárnőkent meg ülnek. A vezetőség meg sose veszít, ott maradnak a poziciójukban.
jún. 12. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"A vezetőség meg sose veszít"

Ahhoz el kellene menni másra szavazni, amiről kijelentetted, hogy teljesen felesleges. Akkor ne csodálkozz, hogy minden ugyanúgy marad.

jún. 12. 12:40
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem azt írtam, hogy szar dolog, hanem azt, hogy ezekhez a munkákhoz érettségi szükséges, nem kell semmilyen diploma.

A többi önkormányzatnál végzett munkához már igen. Pl. közszolgálati egyetem, államigazgatási egyetem/főiskola, jogi, közgazdasági, településmérnöki, vagy más műszaki végzettség szükséges.

jún. 12. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"A vezetőség meg sose veszít"

Most pl. leváltották azt a nyírségi nersevik barmot, aki pusztára lombkorona sétányt épített. Szóval jah, ez csak rajtatok múlik, jól mondja #13, semmi sem lehetetlen!

jún. 12. 13:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem írom le hol élek, de itt magas szavazattal nyert az a fideszes polgármester ismét, már több mint 10 éve. Szóval az én szavazatom úgy se számított volna semmit.
jún. 12. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg mellé, mennyien nem mentek el szavazni, és add a másik jelöltekhez. Ha úgy nyert volna valaki más, akkor te is a részese voltál annak, hogy miért nem történt változás.
jún. 12. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!