Munkahelyi hűtő es melegitő problema hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 13:47
1/15 A kérdező kommentje:
Az en szolgalato helyem egy bode az örök hütöjet mikrojat hasznalom. A fagyaszto 10 eve nem volt takaritva. Papiron kiadta mindenki a sajat területet tKaritsa. Irodaba max hetközbe tudnek bejutni, de szolgalati hekyet nem lehet elhagyni. Az őr mkor betettem közölte: kivagja a kajam, én " hivom az igazgatot. " a paraszt stilusu szolgalatvezetőt ram küldte. Tudni kell az őrök szabalytalanul a bodeba alszanak. Kijött a szolg vezető: ne fenyegetődzek az igazgatoval stb. Mondtam mi megengedjük , hogy őr ejszaka bodeba aludjon. Erre ő, inkabb a "masik nőre mondtam" hetközbe tudnek rendelni kajat de az ajtaja is leszakadt egy őr atcserelte a masik iranyba. A bodeba szabalytalanul egesz nap kollega dohanyzik, pedig ki van irva " tilos a dohanyzas" a,szarból várat epitettek.
2024. jún. 7. 13:55
2/15 anonim válasza:
Először próbáld meg érthetően leírni, hogy mit is szeretnél.
3/15 anonim válasza:
Gondolom a szolgálatvezetőnek is van felettese, aki utasítani tudja. Ezt ott kell elmondani, és ha nincs változás, akkor lelépni. Egy rakás hülye miatt nem éri meg az idegeskedés.
4/15 anonim válasza:
Ilyen zagyva fogalmazással,örülj, hogy dolgozhatsz.
5/15 anonim válasza:
Takarítsd ki a hűtőt és ne legyél fogyatek
6/15 anonim válasza:
Lépj le, ezek alja emberek, nem várhatsz jót.
7/15 anonim válasza:
Vigyél olyan ebédet, amit nem kell hűteni és melegíteni. Pékáru, akármi. Hosszú távon nem jó, de gondolom, nem hosszú távra tervezel ezen a helyen.
A fogalmazás tényleg valami katasztrófa.
"Erre ő, inkabb a "masik nőre mondtam" hetközbe tudnek rendelni kajat de az ajtaja is leszakadt egy őr atcserelte a masik iranyba."
Ha ezt te visszaolvasod, érted, hogy mit írtál?
8/15 A kérdező kommentje:
7/7 teljesen ertelmes. Magas iskolam is van. Szoval igazgato megoldotta.
2024. jún. 10. 16:29
9/15 anonim válasza:
Jobb lenne ha őrködnél és nem irkálnál, mert az nem megy. Értelmezhetetlen. Magas iskolád van? Emeletes, vagy dombon áll?
Hűtés: hűtőtáska, jégakku.
Melegítés: spirituszfőző.
10/15 anonim válasza:
Az iskolában neked biztos minden magas volt, amiről beszéltek, az látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!