Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szoktatok foglalkozni azzal...

Szoktatok foglalkozni azzal ha valakit betegség miatt kell helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Ténylegesen beteg az illető, de az állandóan. Persze fertőzőként örülünk hogy otthon van pont emiatt, de am folyamatosan duplán dolgozom így.

2024. jún. 7. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hogy érted, hogy foglalkozni?
2024. jún. 7. 12:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy neked kell az ő munkát pluszba végezni
2024. jún. 7. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Valahogy sosem tudta megérteni egyik volt munkáltatóm sem, hogy az ember nem tud több feladatot megcsinálni annál, mint amennyit megtud. Attól, hogy valaki beteg, én még nem tudok megváltozni és ugyanannyi idő alatt két ember munkáját elvégezni. Józan paraszti ész kell hozzá csak. Kevés embernek van.

Nem foglalkoztam vele soha. A saját dolgomat csináltam, vagy pedig természetesen dupla pénzért, ha olyan a munka, ami beleférne.

2024. jún. 7. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2: Azt nyilván észreveszem és érzem, hogy több munkát kell végeznem. Nem igazán lehet nem foglalkozni vele.
2024. jún. 7. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

"Attól, hogy valaki beteg, én még nem tudok megváltozni és ugyanannyi idő alatt két ember munkáját elvégezni."

Kivéve, ha eleve félgőzzel "dolgoznak" egy munkahelyen. Ettől függetlenül egyetértek.

2024. jún. 7. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nagyon zavaró. Ketten vagyunk egy kolléganővel ugyanabban a pozícióban, neki 2 gyereke van és az egész család beteges, folyamatosan beteg és nem dolgozik, állandóan nekem kell két ember munkáját vinni… cserébe én 5 év alatt 2 napot nem dolgoztam betegség miatt…

konkrétan a felmondást fontolgatom már mert ez nem fair.

2024. jún. 7. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit foglalkozzak vele? Beteg. Pont.
2024. jún. 7. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk folyamatosan ez van. Bár agybeteg az egyed, ha ott is van a munkahelyén, akkor is hasznavehetetlen. Min. 2 ember tesz-vesz helyette, azok a saját munkájuk mellett.
2024. jún. 7. 20:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Alapvetően kellene, mert attól még el kell végezni azt a munkát. Gyakorlatilag meg hol sikerül, hol nem. Igazság szerint ideális esetben, főleg multiknál azért, úgy kellene felvenni embereket, hogy ne legyen 100%-ra kicentizve a munkaidejük... legyen olyan 15%, amivel lehet játszani, pl. fejlessze magát, ha tudja / akarja, gyakorolhasson a rendszerben stb... és azért van olyan hely, ahol ez működik, de gyakorlatban kevés. Én ilyenkor igyekszem megbeszélni a felettessel, hogyha úgy látom, nem megy, akkor mi a prioritás, és megbeszéljük, hogy ha már nem fér bele minden, akkor mi ne férjen bele és miért tartja akkor az egység a hátát.
2024. jún. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!