Szerintetek? A cég ahol dolgozók , vennék saját pénzből egy eszközt ami meggyorsítja a munkánkat és meg ís könnyítené, 400 ezer forint lenne. De ha ùgy alakul el is tudnám adni, mert Elég olcsón tudok hozzájutni. Megvegyem?
Figyelt kérdés
Az eszközhöz a cégnél van hozzá akksi.
Vagy nem vagyok normális, H "ilyenre "költöm a pénzem?
jún. 5. 20:37
1/7 Noren1989 válasza:
B-verzióra szavazok.
Én nem tenném, kb sose fogjàk ellensúlyozni ezt a gesztust.
2/7 anonim válasza:
Kik dolgozók?
Ne tedd. Szerintem egy kicsit megaláztatás a tulajdonosa. Egy hegyezés, toll, gasonlók élmény, de ez semmiképpen.
3/7 anonim válasza:
Van fölös 400 ezred?
Hát privátban küldöm a bankszámlaszámom, inkább oda utald!
4/7 anonim válasza:
Hat nézd, ha mobilis, új munkahelyre magaddal is viheted, ill. el is adhatod, akkor hajrá. De! Kérdezd meg, hogy használhatod-e a melóban. Vannak ahol kekeckednek. Nálunk pl az érintésvédelemmel, ha elektronikai cuccról van szó. Ha munkahelyi baleset ér a gép miatt téged, akkor nem fizet a biztosító. Vagy ha más sérül meg miatta, akkor teged vonnak felelősségre. Szóval ezzel számolj.
6/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,
Megvette tőlem a cég. :)
Először jòl lecsesztek miatta,
De aztán kompletten megvették.
Mert rájöttek, H mindenféle szempontból jó.
De most , nem ez miatt,de felmondok.
Nem értek egyet a cég filozófiájával.
A héten megyek interjùra.
szept. 9. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!