Munkahelyi üzemorvosi vizsgálaton meg lehet kérni az üzemorvost, hogy ne vizsgálja meg a hasamat?
Mindig visítva nevetek, ha a háziorvos megvizsgálja, gyerekkorom óta ez van sajnos.
Ha a munkahelyi üzemorvos meg akarná esetleg nézni a hasam, meg lehet mondani neki, hogy semmi hasi panaszom nincs és szeretném, ha kihagynánk a vizsgálatot, mert úgyis csak végig nevetem?
Amúgy utálom is, mert kiskoromban sokat csikiztek, mert viccesnek találtak, hogy ennyire nevetek és gyűlöltem, hogy folyton csikiztek, már csak ezért is kerülöm ha lehet a hasvizsgálást, ha fel kell feküdnöm az asztalra, már összeszorul a gyomrom és vegig ideges vagyok. Meg azért is, mert nem tudom mennyire hasznos az orvisnak, hogy nem tudok nyugton maradni, nevetek, visítok.
Adhatnak azért alkalmatlant, ha nem tudnak megvizsgálni vagy, ha nem akarom?
persze, megmondhatod. Ő is megmondhatja, hogy megtagadtad a vizsgálatot, így pedig nem adhat alkalmasságit.
Felnőtt ember vagy nem pedig egy gyerek. Legyen már egy kis önfegyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!