Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi üzemorvosi vizsgála...

Munkahelyi üzemorvosi vizsgálaton meg lehet kérni az üzemorvost, hogy ne vizsgálja meg a hasamat?

Figyelt kérdés

Mindig visítva nevetek, ha a háziorvos megvizsgálja, gyerekkorom óta ez van sajnos.

Ha a munkahelyi üzemorvos meg akarná esetleg nézni a hasam, meg lehet mondani neki, hogy semmi hasi panaszom nincs és szeretném, ha kihagynánk a vizsgálatot, mert úgyis csak végig nevetem?

Amúgy utálom is, mert kiskoromban sokat csikiztek, mert viccesnek találtak, hogy ennyire nevetek és gyűlöltem, hogy folyton csikiztek, már csak ezért is kerülöm ha lehet a hasvizsgálást, ha fel kell feküdnöm az asztalra, már összeszorul a gyomrom és vegig ideges vagyok. Meg azért is, mert nem tudom mennyire hasznos az orvisnak, hogy nem tudok nyugton maradni, nevetek, visítok.

Adhatnak azért alkalmatlant, ha nem tudnak megvizsgálni vagy, ha nem akarom?

jún. 2. 14:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Ha az uzemorvosi vizsgálat része es megtagadod, akkor nem ad alkalmasságit
jún. 2. 14:49
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

persze, megmondhatod. Ő is megmondhatja, hogy megtagadtad a vizsgálatot, így pedig nem adhat alkalmasságit.

Felnőtt ember vagy nem pedig egy gyerek. Legyen már egy kis önfegyelmed.

jún. 2. 14:49
 3/21 A kérdező kommentje:
És olyan is lehet hogy azt mondom hogy vizsgáljon meg és annyira nevetek hogy azt mondja hogy így nem tudott megvizsgálni és alkalmatlan?
jún. 2. 14:55
 4/21 anonim ***** válasza:
34%
Terhes vagy. Félsz hogy bukta lesz? 😆
jún. 2. 14:57
 5/21 A kérdező kommentje:
De ha nagyon nevetek akkor tudomásul veszi hogy belementem és nem veszi akadályoztatásnak és nem ad alkalmatlant, ugye?
jún. 2. 15:00
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Elvileg felnőtt vagy, ha dolgozni mész, csak képes vagy azt q másfél percet normálisan kibirni
jún. 2. 15:00
 7/21 anonim ***** válasza:
81%
Az alapvizsgálat általában a látás,légzés-szívhang sztetoszkópos ellenőrzése meg a vérnyomás mérése szokott lenni.
jún. 2. 15:02
 8/21 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem vizsgálták még a hasamat az üzemorvosnál. Miért gondolod hogy a tiedet fogják?
jún. 2. 15:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megpróbalom kibírni. Csak aki csikis, persze hogy kibír 1-2 percet, de akit szinte naponta csikiztek mindenhol, suliban is, barátoknál is, otthon is, mert hú de vicces hogy nevet, még akkor is, ha mondta, hogy nem akarja, annak ez az egész egy rémálom.
jún. 2. 16:58
 10/21 A kérdező kommentje:
A másik nekem a hajtépés, szerencsére ilyen nem lesz az üzemorvosnál, nem fog megfésülni. :D Fodrásznál magamat fésülöm inkább, mert gyerekkoromban mindenkinek ez volt a mániája, hogy tépték a hajamat, néha csak úgy, máskor meg csak fodrászkodasnál. Hosszú hajam volt és a mániája volt a gyerekeknek, hogy nekem frizura kell, ami egyrészt rohadtul fájt, másrészt meg néha benne felejtettek 1-2 dolgukat a hajamban... A felnőtteknél meg ha hangosan jajgattam, hogy fáj, akkor volt, hogy rámordítottak.
jún. 2. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!