Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt simán vehetem úgy,hogy...

Ezt simán vehetem úgy,hogy hétfőtől nincsen munkahelyem ?

Figyelt kérdés
Három éve dolgozok ott,én vagyok a legrégebbi munkás a részlegen még a főnökeimtől is régebben vagyok ott konkrétan azóta hogy elindult a cég.Nagyon kevés a megrendelés,és max a két ukrán kollégát akarják ott tartani.Két kollégám megy át más részlegre másik kettőt pedig automatikusan átraktak a másik részlegekre hétfőtől.Maradtunk ketten a kollégával ,és azt mondta főnök,hogy rajtunk még gondolkoznak hogy mi legyen.Bocs ha kicsit zavaros az írásom.
2024. jún. 2. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak azon gondolkodnak, hova rakjanak át.
2024. jún. 2. 08:55
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
90%

Nem venném.

Nem kaptál sem felmondó papírt, sem elszámolást, sem végkielégítésről szóló dokumentumot.

2024. jún. 2. 09:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem jelenti, majd amikor kezdebe nyomják a papírokat, akkor fogja azt jelenteni.

Jelenleg annyi van, amit mondtak. Még nem döntötték el, veletek mit csináljanak

2024. jún. 2. 09:45
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Vagy igen, vagy nem. A lényeg, hogy nézz utána a jogaidnak, ha azonnal el akarnak küldeni, ne írj alá közös megegyezést, 3 év után szerintem már jár valami pénz kirúgás esetén.
2024. jún. 2. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1 havi felmondási idő van. Olyat nem lehet, hogy hétfőn szólnak, hogy már mehetsz is haza, ne menj többet! Vagyis lehet, de akkor is ki kell, hogy fizessék azt az egy hónapot. 3 év után amúgy jogod van egyhavi végkielégítésre. Közös megegyezéses papírt ne írj alá, mert akkor elveszik!

Majd leírhatnád, hogy végül mi lett.

2024. jún. 2. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom.Van egy olyan érzésem,hogy valami olyan helyet fognak ajánlani,amit tudják hogy nem fogom elvállalni mert nem tollas a hátam és elköszönnek.
2024. jún. 2. 15:36
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
81%
Azért a közös megegyezést ne írd alà!
2024. jún. 2. 17:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre úgy néz ki hogy maradok ott ahol eddig voltam.Mégis maradt egy hely nekem,aztán ki tudja mit hoz a jövő...
2024. jún. 3. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nalátod
2024. jún. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!