Mit tegyek ha már teljesen úgy érzem hogy kiégtem a jelenlegi munkám alatt? Egyszerűen már nem a régi de ugye az ember biztost nem vált a bizonytalanra. Túl lehet ezen a kedvtelenségen lépni ?
Tegyél fel kérdést, hogy mi az amit szivesen csinálnék? jó sokszor tedd fel, és várd mi az ami felbukkan és figyelj.
Ha igy gondolkodsz akkor soha nem lépsz előre, mint a jó régi mondásban, hogy járt utat járatlanra ne cseréld, ami nem igaz, ha változást akarunk akkor igen is ki kell lépni az ismeretlenben a komfortzónán kivülre, és jönni fog a siker élmény.
Túl lehet lépni, ha befejezed ezt az agyalást, és tapicskolni és siratni magad..dönts el, hogy megléped, kerül amibe kerül, megléped, a többi jönni fog magától!
A legtöbben ott rontják el az életüket hogy maradnak a langyos 💩-ban mert az "biztos". Mi is a biztos? Hogy minden nap gyomorgörccsel, kedvetlenül jársz be? Hogy pár éven (hónapon?) belül olyan pszichoszomatikus betegségeid lesznek, hogy "ezer orvos nem tesz össze"? Hogy rottyra megy a mentális egészséged? Hogy derékba törik a karriered, mert szakmailag nem fejlődsz éveken keresztül? Hogy egy forint megtakarításod nem lesz, komol, logisztika és lemondás még egy új mosógép is?
Ha ez a biztos kell neked, akkor hajrá.
Én is úgy gondolom, mint a hármas.
Tanult tehetetlenség.
Inkább a biztos szar, mint az bizonytalan, de talán jobb. Meg sem adják sokan az esélyt. De akkor nem értem a kérdést.
Majd ha tényleg ki leszel égve, akkor összeszeded magad és váltani fogsz.
Amíg nincs meg a hajlandóság benned, addig felesleges ragozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!