Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Van egy kollegano,aki par honapja elvitt autoval mert az enyem rossz volt,megkerdezte hogy megyek e vele igent mondtam,masfel honapja vele voltam beosztva,akkor kerdeztem tole hogy kocsival jon e dolgozni,annyit felelt hogy busszal,jon,kozben kocsival jott es haza se tudott vinni meg masnap is ugyanezt eljatszotta2024. jún. 1. 17:28
1/5 anonim válasza:
Most rá akartál volna állni hogy hurcoljon? Nem értem.
2/5 Senior Séf válasza:
Első alkalommal nem kérdezted meg, hogy tartozol-e valamivel.
3/5 anonim válasza:
Ha vki felajánlja hogy elvisz nyilván nem levenni akarja a másikat vele.
4/5 anonim válasza:
Mi az, hogy “eljátszotta”?!
Az égvilágon semmi, azaz SEMMI kötelezettsége nincs az irányodba!
5/5 anonim válasza:
Azt, hogy egyszer tett egy szívességet, te meg vissza akarsz élni vele, és hurcoltatni akarod magad.
Ezt ő a legelején rvidre akarta zárni.
Nyilván mondhatott volna más kifogást is, nem a legjobbat választotta, max ennyi.
Gondolom se az első alkalommal, se a következő két szívessségkérésnél nem ajánlottad fel, hogy beszállsz a benzinpénzbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!