Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Van egy kollegano,aki par honapja elvitt autoval mert az enyem rossz volt,megkerdezte hogy megyek e vele igent mondtam,masfel honapja vele voltam beosztva,akkor kerdeztem tole hogy kocsival jon e dolgozni,annyit felelt hogy busszal,jon,kozben kocsival jott es haza se tudott vinni meg masnap is ugyanezt eljatszotta
2024. jún. 1. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most rá akartál volna állni hogy hurcoljon? Nem értem.
2024. jún. 1. 18:07
 2/5 Senior Séf ***** válasza:
79%
Első alkalommal nem kérdezted meg, hogy tartozol-e valamivel.
2024. jún. 1. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha vki felajánlja hogy elvisz nyilván nem levenni akarja a másikat vele.
2024. jún. 1. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy “eljátszotta”?!

Az égvilágon semmi, azaz SEMMI kötelezettsége nincs az irányodba!

2024. jún. 1. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy egyszer tett egy szívességet, te meg vissza akarsz élni vele, és hurcoltatni akarod magad.

Ezt ő a legelején rvidre akarta zárni.

Nyilván mondhatott volna más kifogást is, nem a legjobbat választotta, max ennyi.

Gondolom se az első alkalommal, se a következő két szívessségkérésnél nem ajánlottad fel, hogy beszállsz a benzinpénzbe...

2024. jún. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!