Ilyen kolleganőt hogyan kezeljek?
Figyelt kérdés
Konyhán kezdtem dolgozni. A betanulási időszakban vétettem hibákat, ő volt az egyetlen, aki kiakadt ilyenkor. Bármit és bárhogyan teszek, forgatja a szemeit és sutyorog másoknak.
Fontos a kommunikáció, de ő egyszerűen vagy nem kommunikál velem, vagy motyog magában. Persze ilyenkor kiakad, hogy neki ordítania kell.
Ma konkrétan egy kollegánkat kérte meg direkt hangosan, hogy kérdezze meg tőlem, mikor lesz kész a hús.
Már mondtam neki egyszer, hogy szeretném, ha kommunikálna és félretenné az ellenszenves stílust, de csak forgatta a szemét.
Jelenleg ott tartok, hogy ráhagyni a legbölcsebb, csak nagyon hátráltat a viselkedése munka közben.
Én is nő vagyok.
máj. 26. 21:53
11/11 Szolovjov válasza:
Akkor ezzel bukott a teória a dundibb nők vidám természetéről. Szerintem azzal tudod kiakasztani, ha a pampogása ellenére jókedvű próbálsz maradni, sőt ha a többi kollégát is megnyered magadnak, akkor gutát fog kapni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!