Bolti eladói munka milyen egy introvertált embernek?
Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 14:36
11/13 anonim válasza:
Hát figyelj, ha nincs más munka a környéken, vagy nem vesznek fel máshova, akkor kipróbálnám a bolti eladói állást minden mindegy alapon.. Ha nagyon introvertált vagy, akkor inkább tölts árut, vagy menj a pékosztályra, a kasszát és a hentespultot kerüld. Azt aláírom, hogy introvertáltként nem lehet könnyű neked napi szintű interakció többszáz emberrel. Képezd magad és próbálj olyan munkát találni, ami hosszútávon megfelel neked, ne erőltess magadra olyat, amit nem szeretsz. Pár hónapot boltosként ledolgozol, hogy összeszedj egy kis pénzt, ennyi.. De valószínű inkább irodai munka való neked.
13/13 anonim válasza:
Én viszonylag jól bírtam, csak akkor volt szörnyű amikor egyedül voltam kasszás, kígyózott a sor és akkor sz.rt be a kasszagép vagy valamit még nem tudtam és nem volt senki aki segítsen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!