Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen személyes tárgyaitok...

Milyen személyes tárgyaitok vannak bennt munkahelyen?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt a bögrét,tányért evőeszközt..akinek persze lehetősége van bennt étkezni.. Sajátot használtok, vagy van munkahelyi konyha?

máj. 22. 14:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

#10 nekem van vajam a közös hűtőben. Feltűnően gyorsan fogyott egy időben. Egyszer kollégát rajtakaptam, h abból kente a kenyerét. Közöltem vele, h ha még egyszer észreveszem, h hiányzik a vajamból azon kívül, amit én megettem, akkor eltöröm mind a két kezét és ezt szó szerint értse, ne fenyegetésnek vagy viccelődésnek gondolja. Nem érdekel, h ő eszi e meg, vagy más, róla tudom, h lopja, szóval rajta fogom megtorolni.

Azóta nem hiányzik a vajamból. Állítólag más is enni akart belőle, de ez az illető lebeszélte.

Mielőtt valaki azt gondolná rohadtul nem vagyok se nagydarab, se ijesztő, de ez egy olyan alkalom volt, amikor amúgy sem volt jó kedvem magánéleti dolgok miatt és kb bevérzett szemekkel, kidülledő erekkel a fejemen fenyegettem meg.

máj. 22. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Evőeszköz, bögrék, sportcipő, shaker, gyerekeim rajzai a falon,súlyzók. Van amit minden nap viszek, de nem tartom bent, mert mosni kell (edzőruha, törölköző stb.)
máj. 22. 19:54
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Növények, néhány kép, bögre, evőeszközök, meg pár apróság.
máj. 22. 19:55
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Bögre, hajkefe, dezodor, telefontöltő, esernyő, evőeszközök. Azt hiszem kb ennyi. 🤔
máj. 22. 19:56
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Gyakorlatilag semmi max a telefon a zsebemben.
máj. 22. 20:20
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Növények, váltócipő, irodaszett (saját). Én sem merek személyes dolgokat bevinni, mert nálunk is elkezdtek lopkodni sajnos.
máj. 22. 20:55
 17/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! 😊 Nálam azt hittem túl sok minden benntvan, de a bögre kiskanál kombó akkor nem is sok.🙂
máj. 22. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Viszont sok helyen hogy hogy lopnak? Sok a cigány vagy mi?
máj. 22. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:
83%

18#: Vannak, akik "szegény vagyok", de a cigi-kutya-macska az feltétlen kell. Van, aki csókos, így ha egy dolgot enged neki a főnök, akkor azt mindenre kiterjeszti. Vannak, akik totál fedélzeti problémásak.

Ettől függetlenül a társadalom (minden jellegű) színvonalát is jelenti ez.

máj. 22. 21:02
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
11#: Egy megoldásnak jó, köszönöm a tippet:). Nálunk az ilyen el van intézve azzal, hogy a másik nem jól látta/érzékelte/h*eségeket beszél, stb.
máj. 22. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!