Milyen személyes tárgyaitok vannak bennt munkahelyen?
#10 nekem van vajam a közös hűtőben. Feltűnően gyorsan fogyott egy időben. Egyszer kollégát rajtakaptam, h abból kente a kenyerét. Közöltem vele, h ha még egyszer észreveszem, h hiányzik a vajamból azon kívül, amit én megettem, akkor eltöröm mind a két kezét és ezt szó szerint értse, ne fenyegetésnek vagy viccelődésnek gondolja. Nem érdekel, h ő eszi e meg, vagy más, róla tudom, h lopja, szóval rajta fogom megtorolni.
Azóta nem hiányzik a vajamból. Állítólag más is enni akart belőle, de ez az illető lebeszélte.
Mielőtt valaki azt gondolná rohadtul nem vagyok se nagydarab, se ijesztő, de ez egy olyan alkalom volt, amikor amúgy sem volt jó kedvem magánéleti dolgok miatt és kb bevérzett szemekkel, kidülledő erekkel a fejemen fenyegettem meg.
18#: Vannak, akik "szegény vagyok", de a cigi-kutya-macska az feltétlen kell. Van, aki csókos, így ha egy dolgot enged neki a főnök, akkor azt mindenre kiterjeszti. Vannak, akik totál fedélzeti problémásak.
Ettől függetlenül a társadalom (minden jellegű) színvonalát is jelenti ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!