Emlékszik még rám?
"Egy városban lakunk. Előbb utóbb biztosan osszefutunk."
Hát ha csak ennyi a közös bennetek én nem problémáznék azon hogy mi lenne ha. Város méretétől függ de elég kevés sz esély arra hogy összefussatok, de ha mégis, nem kell leállni dumálni
14, engem nem az aggasztana, hogy mi történt pontosan, hanem ez: "Soha nem csalódtam senkiben ekkorát."
Még én is be akartam írni, hogy egy városban lakni valakivel nem jelent semmit, max egy szia-szia, ha elmennek egymás mellett. De így, inkább aggódom a nőért.
Én is kerültem már szituációba, ahol nem szerelem, hanem barátság sült el rosszul és egy helyen laktunk. Én voltam, aki kimenekültem a kapcsolatból, ő zokon vette. Amikor megláttuk egymást, én csak szerettem volna egy sima köszönéssel lerendezni az egészet, ő jött bájcsevegni, még olyan is volt, hogy a tömegközlekedésről hazáig nem lehetett levakarni.
Nekem egy ilyen csevegés inkább fojtogató volt, sokszor egy meghívónak is vette a barátság újrakezdésére, aztán amikor finoman elutasítottam, szavakkal támadt engem, pont úgy viselkedett, ami miatt elmenekültem tőle.
Ha a kérdező ennyire a saját igazát próbálja bizonygatni nekünk és ennyire haragszik a nőre, én inkább az enyémhez hasonló szituációkat képzelnék el a jövőben, hogy bebizonyítsa, ő nem olyan, mimt amilyennek beskatujázták.
Viszont nem csak hogy megterhelő lesz a nőnek, de pont hogy nem azt fogja sugalni, hogy a kérdező megváltozott vagy más mint amilyennek gondolják, hanem én a nő helyében csak annyit gondolnék, hogy "FUTÁS!".
15os.
Nem aggodom, mert csak kulso szemlelo vagyok.
Ismerem a fajtat, borzaszto fullaszto, fojtogato a puszta jelenletuk is. Komplett elmeroggyantak, mint ez is. Evek alatt nem tudta elengedni, meg mindig ilyen indulatokat valt ki belole, h lekopni szeretne.
Semmi onerzet, buszkeseg nincs benne.
De azert erdekelt volna, h a madik fel mennyire volt jelen ebben, volt-e batoritas. Mert igen, ilyet is lattam mar. Hogy a felesegnek jol esett, h idegenek bokolnak neki, teszik a szepet, aztan mikor tovabb fajult, jott a hazas vagyok menekulo.
Szoval nem tudjuk, nekem tobb info kellett volna a velemenyhez.
Ja es visszaterve az eredeti kerdesre.
Igen, biztosan emlekszik meg rad. Sosem fog elfelejteni.
Valoszinuleg osszerandul a gyomra, ha rad gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!