Jól tettem, hogy emiatt ott hagytam a munkahelyet?
Figyelt kérdés
Első munkanapomon 1 echte cigány munkatárs előadta, hogy ő francia. Ez az ember igazi echte cigány kinézetű. Ez a cigány munkatárs aki azt állította magáról hogy francia a második munkanapomon elkezdett engem cigányozni, mindig olyankor amikor a többiek hallották. Az én arcom hasonló mint Antonio Banderasé fiatalon emiatt vannak akik cigányoznak. A többiek hallották, hogy ez a cigány engem cigányoz és elkeztek azok is cigányozni és emiatt kiközösítettek. Amikor az egyik vezető elkezdte mondani, hogy cigány elküldtem az anyjába abba hagytam a mukát és kiléptem. 10 mapot voltam ott. Tudom, hogy bűncselekmény, hogy cigányoznak, de nem tudom bizonyítani, mert a többiek is megvédik a cigányozót, így nincs értelme feljelentésnek.2024. ápr. 23. 19:11
1/10 anonim válasza:
Ahol ilyen mérgezőek a kollágák onnan minél hamarabb váltani kell ha lehetséges. Jól tetted.
2/10 anonim válasza:
Hat, ezek utan jol tetted. De! Mit mondtal neki, hogy rad fogta, hogy te is az vagy?
3/10 A kérdező kommentje:
#2 semmit nem mondtam neki.
2024. ápr. 23. 19:19
4/10 anonim válasza:
Kerdezo, akkor egyertelmu, ki akart teged furni. Jobb is, hogy elmentel ebbol a mergezo kozegbol!
5/10 A kérdező kommentje:
120 kg körüli fiatal cigányt kell elképzelni. Feltűnően lassan beszélt. Azt modta őt veri Isten pedig ő soha senkit nem bántott. Pedig ahogy engem is bántott gondolom mást is.
2024. ápr. 23. 19:24
6/10 A kérdező kommentje:
#4 igen ki akart fúrni szerintem is. A jelenléti íven a nevemhez oda rajzolt egy péniszt. Amiért engem vontak felelőségre, hogy a saját nevem mellé én rajzoltam oda. A főnökség sem volt normális, hogy azt gondolják a saját nevem melle én rajzolok oda ilyet. Kilépés után jöttem rá, hogy ez a cigány rajzolta ods.
2024. ápr. 23. 19:28
7/10 anonim válasza:
Gondolom olyan valami fizikai munkakör lehet, ahol bárkit bármikor felvesznek ilyen összeszedett embereket.
Egyébként igen. Ilyen helyről menekülni kell.
8/10 A kérdező kommentje:
#8 eltaláltad olyan. Az benne a vicc, hogy még el is mondták, hogy előttem 2 éve volt ott új ember, de pár nap után az is lelépett, hogy ezt ennyi pénzért mégsem akarja.
2024. ápr. 23. 20:07
9/10 anonim válasza:
Szerintem a későbbiekben sem érezted volna magad jól ott, jól tetted.
10/10 anonim válasza:
Simán rendet lehetne tenni egy ilyen helyen, fönökség agyában felkapcsolni a villanyt, aztán lecserélik a parasztokat. Ha a fönökség is paraszt, akkor kb. találhatsz indokot egy perre is, ilyen munkahelyen kb. 100%, hogy ha körülnézel jobban találhatsz olyat, ami veszélyes a dolgozókra, pl. mérgezö anyagok, balesetvédelem, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!