Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Álláskereséshez tudnátok tuti...

Álláskereséshez tudnátok tuti tippeket adni?

Figyelt kérdés
Minden nap megnézem LinkedIn-en és az általam preferált cégek oldalain, hogy van-e bármi új hirdetés. Valóban számít, hogy minél gyorsabban jelentkezzek egy-egy pozícióra?

2024. ápr. 22. 23:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy. Tippet nem tudok újat adni. Annyit tudok mondani, hogy én is ilyen helyzetben vagyok és nem vagy ezzel egyedül.

Nekem jelenleg 4+ év tapasztalatom van egy adott területen belül de a térségben ahol élek nem találok munkát költözni meg nincs pénzem, se lehetőségem. Tavaly munka mellett is kerestem már állást de az elmúlt 2 év katasztrofálisan szar volt számomra ilyen szempontból. Csak ghosting semmi más. A kedvencem, hogy még spar eladói állásról is kaptam visszajelzést, hogy többszöri megkeresés alapján nem értek el. Mondom az jó mert egy tetves emailt nem kaptam nem, hogy egy telefonhívást.

aug. 8. 03:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!