A C1es besorolású megváltozott munkaképesség jelenthet előnyt?
Tudom hülyén hangzik a kérdés, de elméletileg egy "védetebb" munaerőpiacra jelenthet belépést.
Tévedek?
Picit sikerült mellélőnöd. Na de nem baj.
Ez semennyire sem előny sőt inkább hátrány ebben az országban.
A védettebb piac csak kamu jól hangzó marketing duma.
A betegseged miatt mindenhonnan elküldenek illetve egy csomó mindent nem tudsz épp ezért csinálni mert ott a betegséged. Igy egy idő után mivel pénzből él az ember kénytelen elvállalni amit kínálnak sokszor előnytelen feltételekkel
Aki megváltozott munkaképességű, az mindjárt munkakerülő cigány, avagy roma.
Gratulálok.
Az, hogy napi négy vagy több órát dolgozhatsz, a felülvizsgálat során megállapított ellátási formától függ. A legfontosabb ilyen ellátások: a rokkantsági ellátás, a rehabilitációs ellátás, a rokkantsági járadék és a (kifutó, ma már nem megállapítható) rehabilitációs járadék. Mivel nem említetted, melyik típusú ellátásban részesülsz, nem tudok igazán, csak annyit mondani: jó neked.
Én egy fillért nem kapok ugyanezzel a besorolással, de rajta vagyok az ügyön. Nézd, 2012. január 1-jétől rokkantsági nyugdíj, baleseti rokkantsági nyugdíj, rehabilitációs járadék, rendszeres szociális járadék és átmeneti járadék nem állapítható meg, helyüket a rehabilitációs vagy rokkantsági ellátás vette át, és ezek egységes táppénzszerű ellátás körébe tartoznak. Szóval mázlista vagy. Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!