Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy software developer jelöltn...

Egy software developer jelöltnek gyakornoki, vagy akár junior pozícióra egy év tapasztalattal, erős matekos háttérrel, hol, hogy érdemes próbálkoznia munkát találni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 17. 21:55
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
74%
Hol dolgozott gyakorlat alatt, honnan kapott eddig megkereséseket?
2024. ápr. 17. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg is dolgozom csak nem érzem jól magamat ahol most vagyok. Ez egy klasszikus nagy vállalat, de sok mindenbe bele tudtam kóstolni.
2024. ápr. 17. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
73%

Töltsd ki a linkedin profilod, állítsd be hogy munkát keresel, plusz nézegesd munkakereső portálokon az ajánlatokat.

Amúgy az hogy te software developer jelölt vagy az egy elég egoista megnyilvanulásnak hangzik, ezt inkabb hanyagold. A munkáltatód majd eldönti hogy jelölt vagy-e, te inkább kommunikáld azt, hogy szeretnél azzá válni.

A matek jó alap, emeld ki mi mindenben vagy elfogadható szinten, és szerintem nem lesz gondod munkakereséssel.

2024. ápr. 17. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!