Munkahelyen köteles vagyok elviselni a kollégák által okozott szagokat/“illatokat”?
Elég érzékeny vagyok a szagokra, nem szeretek semmilyen tömény illatot - még akkor se ha alapból kellemes lenne, töményen megfájdul a fejem és émelyegni kezdek tőle.
Sajnos a kollégáim imádják: szagos kajákat (halat, májat, hasonlókat) hoznak és nem szellőztetnek a konyhában utána, illóolajakat és illatosító spray-ket használnak mindenhol, most a wc-be raktak valami illatosítót ami még a folyosón és a közeli szobákban is iszonyat intenzív, van aki szeret magára önteni kb egy üveg parfümöt rendszeresen, stb.
Már szóltam (a kollégáknak is meg a főnöknek is) szépen hogy zavar, de mivel ezzel én vagyok az egyetlen, többen vannak azok akik szeretnek szagosítani.
Köteles vagyok eltűrni az állandó hányingert és fejfájást, hogy vannak napok amikor még a ruhám is beveszi a tömény szagokat és egész hazáig érzem? Vagy tehetek valamit?
(Szellőztetni nehéz, mert az ablakon többnyire dohányfüst jön be, kijelölt dohányzóhelyre néznek az ablakaink)
Full home office-t szigorúan tiltják.
Támogatnám amúgy azt is ha zajongani tilos lenne, de azon legalább tudok segíteni magamnak egy zajszűrős fülhallgatóval.
Oké, de ha a munkaképességem csökken? Most pl kellene határidőre elkészítenem egy jelentést és nehéz koncentrálnom miközben szétmegy a fejem és forog a gyomrom a budiszagtól. 🤢
Túlélem ha épp nem vagyok bent az irodában, máshol nem tapasztalok ilyen mértékű “szagosítást”.
Kérdés :
Szeretnél megszabadulni ettől a túlérzékenységedtől?
Van rá lehetőség.
Nem gyógyszerre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!