Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A takarítónők mindenütt...

A takarítónők mindenütt főnöknek képzelik magukat?

Figyelt kérdés
Kizavarnak mindenkit az irodából, mert ő akkor ér rá.

márc. 19. 17:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

És karbantartót simán kirugtam már ilyenekért.

1 órás munkát el akart huzni egesz napra meg hozzak neki sört es azt mindta máshol meg is ebédeltetik, ez mellett soha nem volt pontos, hétvégén jön(nem jött), mindig szívatott hogy én könyörögjek neki hogy jöjjön jatszmázásokat csinált, aztán 60 nap se volt elég neki olyanokra pl hogy erkélyajtó üvegezése, de még ki is akart velem kezdeni, munkan kivuli találkozásokra invitalt aztán sértőtgetett olyanokon hogy en nem akarok tőle semmit.

Hát én megköszöntem neki a munkáját. Vegyen magának ebédet meg sórt szivasson másokat.

Én nagyon háklis vagyok a parasztokra.

A kávégép nyavajgót is kivágtam volna mi t macskát. Hozzon magának kávét.

Az en munkahelyem se kávéról sörözésről szól az igazgató se hivott még kávézni. Bért kapok. Én is fizetek egy szerelőnek.

Meg ne nő létemre szolgáljak már pasikat.

Másik szerelők jönnek elvégzik mennek. Esetleg kávéval kínálom de azt se szokták elfogadni.

márc. 19. 19:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
*sört, szívasson másokat
márc. 19. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk konkrétan meg van szabva, hogy mikor van a takarítási idő, ha bent vagy még az irodában, a takarítónő simán kihagyja az irodát és csak másnap takarít ki. Szerintem ha 3 napig se takarítana ki sem lenne gond.
márc. 20. 04:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy ne lenne fontos gépezete a szervezetnek, meg hogy nem kell a munkája; mert ugyanúgy fontos a könyvelő, mérnök, stb. munkája is. De! Senki nem diktál úgy, mint ők. Tisztelet a kivételnek. És véletlen se értsetek félre, én még soha az életben nem néztem le senkit az iskolai végzettsége és/vagy a munkakör alapján.

Sajnos, ez a tapasztalat közintézményekben is. Van, hogy az osztályterembe nem tud a tanár bemenni órát tartani, vagy a rendelőintézetekben felugráltatják a terhes kismamákat, holott tudnának rendelési v. tanítási időn kívül is takarítani.

márc. 20. 07:46
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

Amit te írsz,az nagyon szépsőséges eset lehet. Sőt ilyentől még nem is hallottam. Persze,majd nem adja le az órát a tanár mert a takarítónő ott van.

Én is takarítónőként dolgozom irodákban,és az a tapasztalatom,hogy kölcsönösen hagyjuk egymást dolgozni. Sosem volt ebből probléma. Akkor megyek oda,ha látom,hogy nincsenek belemerülve a feladatokba. Addig más részleget takarítok. Az meg eszembe sem jutna,hogy bármit is követeljek. De volt hogy megkínáltak ,azt elfogadtam.

márc. 20. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a takarítónők. Egyszerűen Magyarországon jellemző embertípus a nem túlságosan tanult, frusztrált átlagember, aki aztán a környezetében vezeti a feszültséget.

Ilyen pl. mikor a kasszás meg akar nevelni, vagy anno fősuli alatt nem tudom úgy felmutatni a bérletemet, h buszsofőrnek jó legyen.

márc. 24. 21:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Bizony-bizony, a buszsofőr vezető beosztásban van és a kormányzás is az ő kezében van, szó szerint :D Az üzletekben is megfigyeltem, különösen a Sparban, ahol legtöbbször csak az önkiszolgáló pénztár működik és ha valamit nem tud a vásárló, egyből kioktatják, holott ő 3 évig tanulta a szakmunkásképzőben, mi meg soha. :)
márc. 27. 07:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk megkérdezte, hogy jöhet-e. Ha nem volt jó, megegyeztünk, hogy mikor jöjjön. Mindig megköszöntük neki, hogy kitakarított, mert mi nem szerettünk magunk után. Ha nem akartuk volna, nem jött volna, mert nem négyzetméterre fizették. Szóval a mi érdekünk inkább volt a takarítás, mint az övé. Cserébe mikor megkérdezte a főnöke, elmondtuk, hogy köszönjük szépen, volt takarítás. Mondjuk nálunk nem feketén minimálbér felét keresték, ez is számít.
ápr. 17. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!