Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek? az alábbiakról

Mi a véleményetek? az alábbiakról

Figyelt kérdés

Kisváros. Minden üzlet nyitva egész nap

Csak egy üzlet tart naponta 1 óra ebédidőt -ezzel szívatja a vidéki alkalmazottat, aki kénytelen 1 órán keresztül a város járnia télen nyáron vagy minden nap vendéglőbe ülni (több ezer+ kiadás)

2024. márc. 17. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szabadnapodon otthon készítesz magadnak több adag zabát, aztán egész héten an mit halózni.

Jófejség a bolttól, hogy hosszú ebédszünetet enged a dolgozóinak. Most akkor én is hisztikézzek minden egyes délutános héten, hogy a közeli tesco vasárnaponként pár órával korábban zár, és már nem tudok munka után bevásárolni a közeli tescoban, hanem kerülőt kell tennem egy távolabbi boltba? Nem, megoldom, mint egy felnőtt ember, ha balfasz voltam, és elfelejtettem, hogy vasárnap van (minden héten elfelejtem), akkor ez van, megyek a messzebbikbe munka után, fáradtan. Nem a bolt alkalmazottai, vagy tulaja tehet erről, én vagyok balfasz, hogy nem vagyok képes észben tartani, milyen nap hogy dolgozok, és előre tervezni. A jó hír, hogy még egyszer sem haltam bele, hogy a távolabbi boltba kellett menni, és még éhen se pusztultam soha :)

Az meg, hogy neked mikor megy buszod, na arról végképp nem a boltos tehet. Én értem, hogy szopás a tömegközlekedés vidéken, hidd el, nem véletlen nem élek már ott, de ha ennyire szar ott az élet (amúgy tényleg az véleményem szerint), akkor vár szeretettel a főváros, meg úgy kb. egész Nyugat-Európa. Ha nem fáj még eléggé ahhoz, hogy változtass, akkor meg ne tessék a környezetet hibáztatni, akkor szépen bele is lehet nyugodni, hogy neked ez a sors jutott.

Legközelebb kotyvassz valamit otthon, aztán nem kell a bolton izgulni. Például.

2024. márc. 18. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!