Égtetek már be állásinterjún?
Nálam inkább az interjúztatók égtek be a Jánosiknál, amikor a saját beosztottjukat és annak feleségét kezdték el cikizni daganatos betegség miatt, hogy akkor végre áthelyezhetik őket és majd úgyis felmondanak!
Elővettem a tíz db szakmai végzettségemet, leraktam az asztalra, megvártam amíg átnézik és az állukat megtalálják az asztal alatt, aztán feláltam és megköszöntem a 400 ezres kezdő ajánlatot!
Ilyen áron nem kell, és ilyen vezetőségnél sem munka!
Életem legelső állásinterjúja tiniként a Tesco ruházati osztályára...
Megkérdezték hogy tudom-e hogy a Tesco milyen ruhamárkával partner, én meg dehogy tudom; alapból semmit se tudok a márkákról. Annyira emlékeztem hogy "c"vel kezdődik(c&a), szóval azt mondtam hogy Chanel. Nézett egyet az interjúztató😅
Beszédhibás vagyok, alapból összekeverem a mondatokat, és rosszul ejtek szavakat. A legrosszabb az volt, mikor nagyon akartam egy állást, annyira izgultam, hogy elkezdtem újra dadogni, össze vissza mondtam szavakat vagy nem bírtam kimondani őket, sokszor csak őőő-ztem is :(
Kedves volt a hr-es lány, de videót kellett csinálni, azt küldte tovább a főnökének, mire kijöttem onnan tudtam, hogy ezt nagyon elb*sztam. Nem is hívtak fel sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!