Más is úgy van ahogy én, hogy majdnem 1 éve nem talál munkát?
Van egy szakmam ugyan, de gyakorlatom nulla CNC programozó,
es mivel videken lakom, igy meg nehezebb talalnom munkat, lenytelen vagyok a szuleime "eloskodni" mit tennetek a helyemben? ami gyar szoba johet, nincs uresedes... sehol meg kis magyar tulajdonú cegeknel is.
Most komolyan kuldfoldre menni az egyetlen megoldas?
En vendegätozok a halodo nyugaton lassan 2 evtizede...
Itt hogy fölvegyenek melozni, kb elöiräs hogy legyen 2 kezed, 2 läbad meg megertsd amit mondanak. Nem szämit hätränynak ha agyhalott vagy de meleg szarig tudsz nyalni, ugyhogy gyia, ne a szülökön elösködj hanem iräny a nagyviläg... :D
Ausztriában cnc-s vagyok. 13. 14. havi fizu, évi 28 nap szabadnap. És csak angolul tudok valamennyire.
Én a helyedben nem gondolkodnék...
„...Most komolyan kuldfoldre menni az egyetlen megoldas?”
És ebben mi a meglepő? Olyan szakmát tanultál amiben nulla tapasztalattal Magyarországon nehéz elstartolni, úgyhogy 2-3 évre külföldre menni teljesen szokványos, akkor is ha házasember vagy, ha meg szingli az még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!