Autóiparban dolgozók, stabil nálatok a helyzet?
Van megrendelés, munka bőven? Létszámnövelés/csökkentés van?
Általános "helyzetjelentést" írjatok :D
Először is köszönöm mindenki válaszát!
Igazából arra voltam kíváncsi hogy csapódik le itthon az az eset hogy a múltkorában jelent meg az a hír hogy a huszi fegyveresek elkezdték támadni a kereskedelmi hajókat és ennek eredményeképp az esztergomi Suzuki és a német Tesla gyár leállt a szállítmányok késése miatt.
Kicsit más helyzet, nálunk vezetőség váltás volt és pár ember el lett küldve vezetői szinten, illetve a produktív állományból is. Operátorok felvétele pedig van. Sajnos nagyon pletykálják azt hogy a cég bezár, megszűnik.
Egyébként a Jász megyei Rosenbergerről van szó.
11-es
Szintén Veszprém
. De nem tudok róla, hogy lenne - e felvétel.
#12: Persze, hogy lecsapódik. Napi szinten küzdünk vele, hogy most melyik hajó/konténer merre jár, a beszállítók hogyan tudják áthidalni a késéseseket, ebben a helyzetben ki fizesse a légi/vasúti felárat stb stb.
#4,7
Ugyanez van nálunk is.
A héten délelőttös hét van. Múlt héten délutánosak voltunk, pénteken nem kellett jönni, mert nem volt gyártás. Előtte éjszakás hét, csütörtökön pénteken nem kellett jönni. Úgy néz ki, pénteken sem lesz gyártás, de még nem tudjuk. Kíváncsi vagyok
Szintén autóipar.
Lehet itt is lesz. Tavaly is így volt, hogy nem lesz, aztán mégis volt.
Július közepén nyaralni voltunk, visszajöttünk, augusztus első hete meg leállás volt. Kíváncsi vagyok idén mi lesz. Bár július 26 péntektől a következő hétre már beírtuk a szabit.
nálunk az új vezetőség idióta, eddig vasárnap is túlórázgatni kellett, hétköznap meg ne tudtunk leülni........
de valszeg nálunk is ez van, elsősorban alapanyaghiány van.
tartok tőle hogy hirtelen bukó lesz ez az egész.
Sziasztok!
Azóta mi a helyzet?
Nálunk nagy a pangás, alig van meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!