Sori munka 3 műszakban egy gyárban, vagy mindenes épület karbantartó állás közül melyiket választanád ?
Figyelt kérdés
febr. 25. 12:50
2/10 A kérdező kommentje:
Bér ugyan annyi mindkét helyen, mindkettő közelben van.
febr. 25. 12:52
3/10 anonim válasza:
Karbantartó.
Ez változatos és talán van is benne kihívás.
A gyári munka unalmas, monoton.
4/10 anonim válasza:
Karbantartó. Voltam gyárban, az mindennek a legalja.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
karbantartó, nincs az a pénzt, amiért a 3 műszakot vállalnám
7/10 anonim válasza:
Ne legyél mindenes az sz.pás lesz, ritka a jó hely, papiron szép és jó, most mondtam fel egy ilyen munkakörben.
8/10 anonim válasza:
Az alapbér ugyanannyi? A gyárban arra még jön akkor pótlék.
De amúgy persze a karbantartó jobb.
9/10 anonim válasza:
Csináltam mindegyiket, nekem karbantartó jobban tetszik.
10/10 anonim válasza:
Dehogy jobb a karbantartó, ha csak nem valami speciális tudást igényel technikusi szinten, ahol vezérlésekkel, elektronikával foglalkozol.
De az ilyen villanyszerelő, vizszerelő, szobafestő, asztalos, kertész meg minden sz.r legyél egy személyben csak cumi lesz ahogy előttem irta valaki. A soron megcsinálod a kis egyszerű munkádat letelik az időd és lépsz a karbantartás meg nagyon meg tud szivatni, én is voltam ilyen helyen és irigyeltem a soron dolgozókat inkább, bár az sem egy leányálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!